КГГА / kievcity.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Основними пріоритетами роботи міської влади – є боротьба з корупцією та максимальна відкритість у всіх сферах діяльності, зокрема і в медицині. Але без системного підходу здійснити відчутні зміни в системі охорони здоров’я неможливо. Впровадження Концепції дозволить забезпечити доступну кваліфіковану медичну допомогу кожному киянину та створити сприятливі умови праці для медичних працівників столичних закладів охорони здоров’я. Основним принципом розвитку медицини в Києві є орієнтованість на людей. Тобто всі рішення, що стосуються охорони здоров’я, повинні прийматися з врахуванням потреб і прав людей, як пацієнтів так і медичних працівників. Ми обов’язково врахуємо пропозиції та зауваження громадськості, суб’єктів господарювання, органів місцевого самоврядування та громадських організацій щодо подальшого розвитку охорони здоров’я», – розповів Микола Поворозник.

Читайте такожКиївська влада обіцяє продовжити капітальний ремонт столичних доріг

Відео дня

За його словами, модернізація охорони здоров’я дасть можливість створити нову сучасну модель її функціонування, яка передбачає чіткі гарантії щодо обсягу медичної допомоги, фінансовий захист громадян у випадку хвороби та ефективний розподіл ресурсів.

«Ефективність здійснених заходів систематично оцінюватиметься за визначеними індикаторами, які відображатимуть стан та прогрес медичної та фінансової складової розвитку системи охорони здоров’я», – підсумував заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зауважимо, ознайомитися з проектом концепції можна на офіційному сайті Департаменту охорони здоров’я КМДА за посиланням: http://health.kievcity.gov.ua/news/1402.html