Кличко / КМДА

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації повністю оновленої проїжджої частини проспекту Перемоги на ділянці від метро «Нивки» до Повітрофлотського шляхопроводу, повідомляє прес-служба КМДА.

Читайте такожКличко: Київавтодор працює у цілодобовому режимі

Відео дня

«Завершення капітального ремонту проспекту Перемоги було заплановано на 2018 рік. Ми взяли на себе зобов’язання, враховуючи жахливий стан такої важливої транспортної магістралі, відшукати кошти і закінчити всі необхідні роботи цього року. І з поставленим завданням впоралися, - підкреслив Віталій Кличко. – Ми бачимо, що проїжджа частина проспекту Перемоги відкрита. Покладене нове дорожнє полотно у три шара, загальна товщина нового покриття складає 19 сантиметрів. Гарантія - 5 років. У цих непростих економічних умовах ми знаходимо кошти, щоби Київ змінювався. І кожен киянин вже може відчути ці зміни», -- наголосив Київський міський голова.

У свою чергу керівник «Київавтодору» Олександр Густєлєв зазначив: важливо, що роботи з ремонту проїжджої частини завершені до початку вересня, адже закінчується період літніх відпусток, розпочинається навчальний рік і кількість автотранспорту на дорогах столиці значно збільшиться.

«Проект реконструкції проспекту Перемоги був затверджений 2012 року, розпочатий у 2013 році і мав би завершитися у 2018 році. Це ділянка дороги від в’їзду в місто з боку Житомира і до Повітрофлотського шляхопроводу. За рахунок зміни підходів, праці цілодобово і без вихідних, ми змогли виконати роботи в 2016 році до кінця літа», - зауважив Олександр Густєлєв.

Мер Києва зазначив, що столична влада поставила перед cобою завдання – в найкоротші терміни відремонтувати максимальну кількість доріг.

«Київ має відповідати європейським стандартам комфорту, один з яких – стан доріг. Цього року 200 км доріг у столиці будуть відремонтовані», – підкреслив Віталій Кличко.