Віталій Кличко під час інспекції у

Як повідомляє прес-служба КМДА, мер перевірив виконання робіт з благоустрою у частині заповідника в межах вулиць Мельникова та Олени Теліги.

Проект передбачає облаштування Алеї Праведників та Алеї Мучеників (Дорога Скорботи). Загальна вартість робіт, за словами Кличка, складає близько 31 млн грн. При цьому передбачене облаштування нових доріжок (13,7 тис. кв. м.), газонів (15,5 тис. кв. м.), встановлення 149 LED-ліхтарів.

Читайте такожКличко пообіцяв реалізувати проект спорудження музею пам'яті жертв "Бабиного Яру" у Києві

Відео дня

За словами підрядників, роботи з благоустрою закінчать до 29 вересня – 75-ї річниці трагедії.

Також Кличко звернувся до керівника столичної поліції Андрія Крищенка з тим, щоб спільними зусиллями забезпечити цілодобове відеоспостереження біля пам'ятника «Менора», де сталося кілька випадків вандалізму.

Читайте такожКабмін затвердив план заходів на 75-у річницю трагедії "Бабиного Яру"

«Зараз ми знаходимося в "Бабиному Яру", місці, де було розстріляно більше 100 тисяч людей. Проте за 75 років тут мало що було зроблено для гідного вшанування пам'яті жертв страшної трагедії. Я взяв на себе завдання за час своєї каденції створити меморіал для увіковічення пам'яті про ті трагічних події. Ми повинні пам'ятати, що тут відбулося, для того, щоб у жодному разі не повторювати помилок минулого», – наголосив Кличко у коментарі журналістам.