Фото УНІАН

Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час виїзної наради з головами районних у місті Києві державних адміністрацій.

«Цьогоріч ми поставили перед собою амбітні плани. Сьогодні наше головне завдання – зробити все, щоб масштабні ремонті роботи в закладах освіти були проведені якісно та в повному обсязі», – повідомила Ганна Старостенко.

Зокрема, 1 вересня буде відкрито два нових навчальних заклади, завершено капітальні та поточні ремонти класів та інших навчальних приміщень, відремонтовано всі харчоблоки із заміною обладнання.

Відео дня

Читайте такожНа підготовку до нового навчального року Київ виділив рекордну суму коштів – КМДА

«Певні складнощі виникли з реалізацією загальноміської програми ремонту шкільних спортивних залів. Вперше за багато років ми виділили кошти на комплексне оновлення спортзалів у школах. Цього літа ремонтні роботи розпочалися в 64 закладах освіти. Але через те, що з часів будівництва цих шкіл там нічого не робилося, в процесі ремонтів виявилася потреба в значних додаткових роботах, які будуть завершені протягом вересня. Наразі школи та садочки міста Києва на 90% готові до нового навчального року. Сподіваємося, що всі поставляться до цього з розумінням, адже для нас якість і безпека учнів важливіші, ніж формальний підхід до роботи», – повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Зазначимо, виїзне засідання з головами держадміністрацій було проведене у школі № 140. Цього року цей навчальний заклад після майже десятирічного простою повністю реконструйований. Кошторис капітального ремонту склав 140 мільйонів гривень.