Правоохоронці вилучили велику кількість гральної техніки / kyiv.npu.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Так, правоохоронці встановили, що в цьому закладі проводились незаконні азартні ігри. Саме під час слідчих дій задокументували факт надання послуг у сфері грального бізнесу.

В даний час встановлюється організатор даного закладу / kyiv.npu.gov.ua

"Під час слідчих дій поліцейські вилучили 54 одиниці гральної техніки, 3 платіжні термінали, за допомогою яких здійснювалось надання вказаних послуг та грошові кошти в сумі понад 5 тисяч гривень. Також правоохоронці виявили у приміщенні три потайних сейфи, де співробітники закладу зберігали грошові кошти, отримані від незаконної діяльності", - розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко.

Читайте такожПоліція за добу "накрила" 65 нелегальних гральних закладів

Поліція проводить досудове розслідування / kyiv.npu.gov.ua

Відзначається, що на теперішній час встановлюється організатор незаконного бізнесу, якого буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Крім того, проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Раніше в Одесі закрили два гральні заклади, що працювали під виглядом держлотереї.