Кличко заявив, що в дорожню інфраструктуру столиці багато років не вкладалися кошти.

Для побудови нової сучасної розв'язки на Шулявці необхідно демонтувати тільки частину будівлі заводу «Більшовик». І ми сподіваємося, що уряд підтримає наш проект і дасть свою згоду на демонтаж, адже приймати рішення про знесення - в компетенції Кабміну. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.

«Розв'язка була побудована в 60-ті роки минулого століття, і ми знаємо, що міст, Шулявський шляхопровід давно потребує реконструкції, адже ми отримали дорожню інфраструктуру столиці у критичному стані, у яку багато років не вкладалися кошти. Реконструкцію ми почнемо вже в цьому році, - зазначив Віталій Кличко. - Ми не будемо повністю зносити будівлю заводу «Більшовик» на Шулявці. Проект передбачає знесення тільки частини корпусу, адже нам потрібно облаштувати правий поворот для авто, які їдуть з боку Святошино. Ми хочемо зробити сучасну і зручну розв'язку, тому частину будівлі нам доведеться демонтувати», - підкреслив мер столиці.

Він додав, що рішення про знесення будівлі заводу «Більшовик» повинен приймати Кабмін.

Відео дня

«І ми сподіваємося, що Кабінет міністрів підтримає наш проект, щоб ми могли розвивати інфраструктуру Києва», - зазначив Віталій Кличко.