facebook.com/balytska.samopomich фото

У будинку київської активістки, депутата Київради від "Самопомочі" Ольги Балицької, яка активно бореться з незаконними забудовами в місті, почалися обшуки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив главред «Нового времени» Віталій Сич.

«Спочатку вона отримала величезну кампанію з своєї дискредитації - не тільки в інтернеті, про неї навіть роздавали листівки в метро. Потім під її вікна принесли труну і її ж показово поховали. Тепер у неї вдома почалися обшуки. Почитайте, вам сподобається», - написав Сич.

Сама Балицька повідомила, що кримінальне провадження для обґрунтування обшуку порушено не проти неї.

Відео дня

Читайте такожНа місці знесеного Сінного ринку можуть побудувати 14 висоток

«Кримінальне провадження для обґрунтування обшуку порушено не проти мене (проти якогось чинаря; на мене нічого не нарили, хоч намагалися). Мене випадково просто так вирішили обшукати, в рамках розслідування", так би мовити, - написала Балицька на своїй сторінці в Facebook. - Просто не налазить на голову, що у судів "не вистачає часу/суддів" на справи Майдану, всяких "юр єнакіївських", прихильників яника і тп, але знаходиться ресурс на 3 (три поспіль, Карл !!!) екстрено термінових засідання для спроби залякати мене і моїх рідних. Відмираючі методи '90-х тільки підтверджують, що нас бояться, дуже-дуже сильно, і що ми - на правильному шляху, і 100% переможемо!»