На Хрещатику рух транспорту перекриють на час підготовки та проведення Всеукраїнського свята подяки / podil.kievcity.gov.ua

У Києві сьогодні о 21.00 перекриють на вихідні дні рух транспорту вулицею Хрещатик, а в неділю проїзд транспорту буде обмежений на низці вулиць Подолу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської держадміністрації.

Так, на час підготовки та проведення Всеукраїнського свята подяки із 21:00 15 вересня до 06:00 18 вересня заборонять рух транспорту на вул. Хрещатик, на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської.

Читайте такожУ Києві відновили рух тролейбусів, які зупиняли після прориву труби на вулиці Кирилівській

Відео дня

17 вересня з 8:00 до 13:30 у зв’язку з проведенням легкоатлетичного пробігу «Біжи як дівчина» обмежується рух транспорту за маршрутом: пл. Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного (розворот на перехресті вулиць Петра Сагайдачного та Ігорівської) – вул. Петра Сагайдачного – вул. Костянтинівська – пл. Контрактова.

У КП «Київпастранс» повідомили, що на час пробігу рух автобуса № 62 буде організовано від Ботанічного саду до Володимирського узвозу за постійним маршрутом, далі так: вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Спаська – вул. Волоська – вул. Сковороди – вул. Межигірська – вул. Спаська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирський узвіз, далі за постійним маршрутом.

Раніше у Києві сталася пожежа на ринку "Колібріс".