Київ. 10 листопада. УНІАН. Київрада сьогодні на засіданні підтримала проект рішення, що забороняє приватизацію комунального підприємства «Міський магазин», що є балансоутримувачем приміщення муніципальної книгарні «Сяйво книга».

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київради, зокрема, депутати внесли зміни до рішення Київради від 2003 року «Про питання приватизації об’єктів права комунальної власності територіальної громади м. Києва», таким чином включивши комунальне підприємство «Міський магазин» у перелік підприємств, установ та організацій, що не підлягають приватизації.

«Це проект рішення, мета якого унеможливити в подальшому приватизацію книжкового магазину. Комунальне підприємство «Міський магазин» залишиться у власності київської громади і ми будемо спокійні за долю муніципальної книгарні «Сяйво книга», - зазначила заступник міського голови – секретар Київради Галина ГЕРЕГА.

Відео дня

Також Київрада сьогодні виділила кошти на оздоровлення ветеранів Великої Вітчизняної війни, підтримавши проект рішення про внесення змін до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2011-2015 роки.

Зокрема, шляхом перерозподілу коштів між заходами програми, передбаченими на цей рік, 135 тис. грн. було виділено на оздоровлення ветеранів.