Київ. 2 березня. УНІАН. У Києві передано до суду кримінальну справу проти директора приватного ЖЕКу, який не перераховував підприємствам кошти, сплачені громадянами за комунальні послуги.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Києва, прокуратурою Печерського району столиці завершено досудове слідство та направлено до суду кримінальну справу стосовно директора ТОВ «Житлово-комунальне господарство «Геолог» за обвинуваченням у зловживанні повноваженнями при розпорядженні грошовими коштами підприємства (ч. 2 ст. 364-1 КК України).

Директор вказаного ТОВ впродовж січня-вересня 2011 року не перераховував отримані від мешканців будинків, яких обслуговує комунальне підприємство, гроші за оплату житлово-комунальних послуг, а розпоряджався ними в інтересах третіх осіб.

Відео дня

За вказаний період ПАТ «Київенерго» та ПАТ «АК «Київводоканал» недоотримали понад 3,65 млн. грн.

Внаслідок невиконання директором ТОВ «ЖКГ «Геолог» фінансових зобов’язань перед підприємством ПАТ «Київенерго» останнє у травні минулого року припинило постачання теплової енергії мешканцям трьох будинків. Лише за втручання прокуратури Печерського району столиці постачання теплової енергії було відновлено.