Київ, 7 березня. УНІАН. Вихованці Деснянського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями презентували весняну колекцію мод власного виробництва.

Як повідомили УНІАН в Деснянській райдержадміністрації, весняне дефіле було присвячене Міжнародному жіночому дню і направлене на соціальну адаптацію дітей та молоді з функціональними обмеженнями, допомогу у самореалізації власних можливостей і здібностей.

Діти продемонстрували гостям свята одяг та прикраси власного виробництва, підготували святковий концерт, чим проявили себе творчими особистостями, які, незважаючи на недуг, вміють привернути до себе увагу.

Відео дня

"Ці діти, як і всі ми, також прагнуть самореалізовуватися і брати активну участь у громадському житті суспільства, а ми, у свою чергу, маємо виховати у собі соціальну відповідальність і влитися в ряди, де не буде кордонів між здоровим суспільством та інвалідами", - зазначили організатори свята.

На думку представників Деснянського районного центру реабілітації, проведення таких заходів допомагає відродити у дітей упевненість у собі і у тому, що вони потрібні людям та суспільству.