Київ, 16 березня. УНІАН. В Дарницькому районі столиці відсвяткували 12-ту річницю діяльності благодійного фонду "Асперн".

Як повідомили УНІАН в Дарницькій райдержадміністрації, на свято завітали Посол Австрійської Республіки в Україні Дитріх ХАЙМ, консул Посольства Королівства Бельгії в Україні Софі ДЕВОГ, заступник голови Дарницької районної держадміністрації Василь ДЗЮБА, а також представники державних і недержавних організацій та бізнесу.

Голова Дарницької райдержадміністрації Сергій ВІТКОВСЬКИЙ високо оцінив роботу благодійного фонду в соціальній сфері. Від його імені президенту фонду "Асперн" Вірі КОШІЛЬ було вручено Подяку голови Дарницької РДА та іменний годинник.

Відео дня

За роки своєї діяльності Благодійний фонд "Асперн" допоміг більш ніж 7 000 дітей та 2 500 сім`ям міста Києва та Київської області. У Фонді організовані такі програми: "Центр соціально психологічної реабілітації дітей", "Соціальний гуртожиток", "Дім на половині дороги", "Центр інтегрованої освіти", "Допомога сім`ям, які опинилися в складних життєвих обставинах", "Волонтери", "Оздоровлення дітей".

Метою діяльності фонду є здійснення матеріальної та фінансової допомоги, а також надання безоплатних послуг тим, хто потребує соціального захисту, особливо дітям.