Київ. 10 квітня. УНІАН. У Києві співробітники ДАІ розшукали жінку-водія, яка на автомобілі «Опель-Астра» збила матір з дитиною і зникла з місця ДТП.

Як сьогодні повідомили УНІАН в Управлінні ДАІ м. Києва, вчора, 9 квітня, о 10.18 у Дарницькому районі столиці на перехресті вул. Руденко – вул. Мішуги сталася дорожня пригода, в якій було травмовано 26-річну жінку та її двохрічного сина.

Попередньо встановлено, що жінка-водій, керуючи автомобілем «Опель-Астра», на нерегульованому пішохідному переході скоїла наїзд родину і після цього зникла з місця ДТП.

Відео дня

Як наслідок, двохрічний хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Його госпіталізовано до дитячої лікарні. Мама дитини отримала забиття стегна, але від госпіталізації відмовилась.

Знайти водія допомогли свідки цієї пригоди. Вони повідомили марку, колір та номер автомобіля. В ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу ДАІ Дарницького району «гарячим» слідом розшукали водія та автомобіль. Як з’ясувалось, 29-річна жінка працює в одному з торговельних центрів на Позняках, де її й знайшли. До того ж на парковці біля центру стояв і її автомобіль.

Триває розслідування причин ДТП.