Київ. 18 червня. УНІАН.Організатори розглядають варіанти розширення меж фан-зони в центрі Києва.

Як повідомляє прес-служба столичної держадміністрації, за оцінками УЄФА 15 червня у фан-зоні та на прилеглій території навколо вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності матч Україна – Франція переглядали близько 140 тисяч вболівальників. Аби уникнути тисняви, входи до офіційної фан-зони навіть тимчасово перекривали. Наразі організатори розглядають питання про розширення меж фан-зони. На думку організаторів, особливо гостра необхідність в розширені виникне напередодні фіналу Чемпіонату Європи.

Відео дня

Також наразі опрацьовується питання залучення додаткового персоналу для прибирання центральної частини міста та встановлення додаткових туалетів.

За оцінкою представника УЄФА, менеджера офіційних фан-зон Євро-2012 у приймаючих містах України та Польщі Томаса Глора, фан-зона у Києві є найкраще організованою: «Я був у всіх Приймаючих містах Євро-2012, бачив усі офіційні фан-зони і можу з упевненістю сказати, що всі вони організовані на високому рівні. Проте, порівнюючи, вважаю, що фан-зона у Києві є найчистішою і мабуть найкраще організованою».