Рух обмежать на ділянці від вулиці Крамського до Святошинського шляхопроводу

До 20 липня рух автотранспорту на ділянці від вул. Крамського до Святошинського шляхопроводу обмежено до 4 смуг, повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Як повідомили в КК «Київавтодор», упродовж цього часу автодорожники в рамках реконструкції проспекту Перемоги виконають роботи з фрезерування асфальтобетонного покриття та проведуть підготовчі роботи для укладання асфальтобетону.

Відео дня

У комунальній корпорації також зазначили, що з 20 до 28 липня рух буде обмежено на цій же ділянці у зворотному напрямку.

Крім того, до 1 вересня проїзд автомобілів шляхопроводом, що розташований на перетині просп. Перемоги та Кільцевої дороги, обмежено до 2 смуг руху в напрямку міста.

«Київавтодор» просить із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та звертається до водіїв з проханням за можливості обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, що з початку реконструкції просп. Перемоги вже влаштовано два шари асфальтобетонного покриття на проїжджій частині на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до вул. Крамського. Загалом роботи виконано на площі 75 тис. кв. м.