Опалення в Києві вже увімкнули

Сьогодні, 30 вересня, у Києві теплоносій подадуть пологовим будинкам, лікувальним установам, дошкільним та навчальним закладам з цілодобовим перебуванням дітей.

Про це під час розширеної апаратної наради сказав голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, повідомили УНІАН у КМДА.

«Опалювальний сезон у вересні ми починаємо вперше, адже погода диктує своє правила. Тому вирішено, що сьогодні до централізованого опалення буде підключено об’єкти соціальної сфери, а після потеплішає і у житлових будинках. Враховуючи, що підключення відбувається після того, коли садочок або школа подасть відповідну заяву до «Київенерго», прохання до голів райдержадміністрацій та керівників департаментів прискорити цю процедуру», – сказав Попов.

Відео дня

На тему: У Харкові через холоди достроково включили опалення

Він додав, що цього тижня синоптики прогнозують мінусову температуру, тому найближчим часом буде вирішено, коли саме розпочати подачу теплоносія у помешкання киян.

Перші об’єкти до централізованого опалення ПАТ «Київенерго» підключило 27 вересня – це 8 лікарняних закладів і два пологових будинки.