Вячеслав Веремий

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко виступив з ініціативою до Київради перейменувати вулицю Каштанову у Деснянському районі столиці на честь журналіста В’ячеслава Веремія.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Читайте такожЗатримано одного з фігурантів справи про вбивство кореспондента газети ”Вісті”

Відео дня

«Громадяни України, які загинули під час протестних акцій, відстоюючи свої права та свободи, увійшли до історії України як «Небесна сотня». Серед загиблих є український журналіст, який писав на столичну тематику, – кореспондент газети «Вести» В’ячеслав Веремій. Віддаючи глибоку шану журналістові, звертаюся з ініціативою перейменувати вулицю Каштанову в Деснянському районі міста Києва на його честь», – зазначив у своєму листі до керівництва Київради голова КМДА Володимир Бондаренко.

Відповідно до Порядку найменування об’єктів міського підпорядкування голова КМДА виступив із пропозицією дати відповідні доручення щодо організації проведення громадського обговорення з порушеного питання.

Читайте такожПорошенко заявив про затримання можливого вбивці журналіста Веремія

Бондаренко запропонував провести обговорення у формі електронних консультацій, а також розмістити на офіційному порталі Київської міської влади відповідне інформаційне повідомлення та протягом 2-х місяців забезпечити збір і узагальнення пропозицій громади щодо перейменування.

Як відомо, журналіста Веремія було вбито в центрі Києва в ніч проти 19 лютого 2014 року.