Фото: Dmitriy Belotserkovets / facebook.com

Радник Київського міського голови Віталія Кличка Дмитро Білоцерківець очолив Департамент міського благоустрою та охорони навколишнього середовища у Києві.

Про це Білоцерківець написав сьогодні на своїй сторінці в Facebook.

«З сьогоднішнього дня призначений директором Департаменту міського благоустрою і охорони навколишнього середовища в Києві. Оскільки останні кілька місяців виконував функції радника Віталія Кличка за даним профілем, то обізнаний повною мірою про поставлені завдання. У найкоротші терміни будемо вирішувати питання корупції в даному напрямі», - зазначив Білоцерківець. 

Відео дня

Також він додав, що рекомендує «нікому не пробувати зі мною "домовлятися", не вийде. Доведу на своєму прикладі, що прийшли нові часи...».

У прес-службі КМДА УНІАН підтвердили цю інформацію, повідомивши, що Білоцерківця призначено на цю посаду розпорядженням міського голови від 23 вересня цього року.

Читайте такожУ Києві демонтують 158 рекламних об'єктів

Довідка УНІАН. До цього директором Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА був Сергій Садовий, якого було призначено на посаду керівника столичного Головного управління з благоустрою (пізніше було реформовано в департамент – УНІАН) у грудні 2010 року.