Тимчук загинув 19 червня / фото УНІАН

27 червня цього року народному депутату Дмитру Тимчуку виповнилося б 47 років. Всього за кілька днів до його дня народження Тимчука не стало – 19 червня його тіло з вогнепальним пораненням в голову було виявлено в його київській квартирі.

Астролог Влад Росс у коментарі "Главреду" розповів, що не вірить у версію самогубства нардепа.

"Що саме сталося з Тимчуком, повинно встановити слідство. Однак, якщо аналізувати гороскоп Дмитра Тимчука, то можна зробити висновок, що його смерть від вогнепальної зброї була запрограмована. І в день народження нардепа, і в день смерті було однакове поєднання планет – Меркурій зійшовся на небі з Марсом. А таке поєднання планет вказує на наявну для людини небезпеку смерті на полюванні, від пострілу", - пояснив Росс.

Відео дня

Читайте такожУ Києві попрощалися із загиблим нардепом Тимчуком (фото)

За словами астролога, якщо оцінювати за розташуванням планет у гороскопі Тимчука, то це однозначно не було самогубством.

"Оскільки Венера була в поєднанні із Сатурном. Венера завжди вказує на жінку, бо в цій історії я б рекомендував одне: шукайте жінку. Можливо, Дмитра Тимчука вбила жінка або її спільник", - розповів експерт.

Крім того, Росс зазначив, що Тимчук занадто багато знав.

"А у нас традиційно при передачі влади від однієї людини до іншої часто починають траплятися "самогубства". Він багато знав. А в останній тиждень життя, схоже, відсиджувався і ховався, але до нього все одно прийшли", - заявив він.

Астролог зазначив, що у версію про самогубство не вірить.

"І не тільки тому що на неспроможність цієї версії вказує гороскоп, але і тому, що говорив з багатьма людьми, які знали Тимчука. Він, за їхніми словами, був людиною іншого плану, не в його натурі було стрілятися. У гороскопі Тимчука точно немає вказівок на можливість самогубства. Був тільки один знак: ризик загинути на полюванні або в бою, на війні", - резюмував астролог.

Як повідомляв УНІАН, 19 червня Тимчука знайшли у власній квартирі в Києві з вогнепальним пораненням в голову. За фактом його загибелі було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Пріоритетною версією загибелі Тимчука слідство вважає самогубство.

22 червня в столичному Будинку офіцерів відбулася церемонія прощання з Тимчуком.