Гороскоп обіцяє невдачу 4 знакам Зодіаку / фото з відкритих джерел

З'явився гороскоп астролога Павла Глоби на тиждень з 22 по 28 липня 2019 року.

Астролог назвав знаки Зодіаку, яким буде непросто у цей період. Це - Овни, Діви, Скорпіони й Козероги, передає SlovoFraza.

Овен

23 та 24 липня зірки стануть на деструктивний шлях, тому в ці два дні може настати період сімейних негараздів й особистісних проблем. Відновиться позитивна обстановка вже в четвер. Астролог радить не перекладати відповідальність на чужі плечі, бути працьовитими й спокійними.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на липень: астролог прогнозує успішний період - що потрібно зробити

Діва

У Дів починається період, коли варто бути помірно активними й проявляти якнайбільше терпіння, обережності в спілкуванні. Наживати нових ворогів астролог категорично не радить, оскільки це може дуже погано позначитися на майбутніх успіхах у коханні, у справах, на роботі. Не потрібно занадто поспішати — краще продумувати кожен свій крок. У найбільш сприятливі дні, якими стануть 26 та 27 липня, Дівам варто задуматися над тим, як залучити везіння у своє життя.

Скорпіон

У коханні та взаєминах на Скорпіонів чекають великі неприємності, якщо ті дозволять вийти назовні своїм ревнощам та негативним емоціям. Тим, хто перебуває у стосунках, бажано дати другій половинці більше свободи, приділити їй більше позитивної уваги, зробити комплімент, зробити подарунок.

Козеріг

У Козерогів невдалим може стати початок тижня. У вівторок зірки будуть дуже деструктивними, тому можливі сварки й скандали в сім'ї та на роботі. Основну увагу варто приділити саме сімейним справам, а вже потім зосереджуватися на особистих проблемах і роботі.

Раніше астрологи розповіли, що чекає на кожен зі знаків Зодіаку на цьому тижні, 22-28 липня.