Астролог розповів, що на нас чекає 18 вересня / фото з відкритих джерел

Астролог Павло Глоба склав гороскоп на сьогодні, 18 вересня, для всіх знаків Зодіаку. Він радить не боятися починати нові проекти, укладати важливі угоди й проявляти свої найкращі якості.

Однак у цей день намагайтеся уникати будь-яких розбіжностей, передає SlovoFraza.

Овен

День символізує обмеження, аскетизм. Водні процедури допоможуть зняти напругу й дозволять розслабитися. Рекомендується провести різні оздоровчі процедури, приділити більше уваги собі. Відкладіть вирішення всіх важливих питань і присвятіть час відпочинку.

Відео дня

Тілець

Суперечливий, подвійний день. З одного боку, Тільці можуть бути переповнені енергією і горіти бажанням взятися за справу, втілити в життя свої ідеї. З іншого ж боку, вони будуть відчувати опір середовища, брак ресурсів або практичних можливостей для реалізації задуманого. На службі складеться авральна ситуація. Не метушіться, не беріться за всі справи одразу, дійте в одному напрямку.

Близнюки

Двоїстий день. Зірки будуть мінливі до Близнюків. Багато з них можуть відчувати як злети, так і падіння. Вас буде легко залучити в чиїсь плани, які виявляться брехнею. Основні причини невдач — ваші самовпевненість, недовірливість і фанатизм.

Рак

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунуті партнерами, стануть основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами й сестрами з приводу сімейної нерухомості.

Лев

Сімейне життя може принести Левам клопіт. Близькі особливо будуть мати потребу у припливі вашої енергії. Вкладайте в клопоти душу і серце, і ваша потужна енергетика проросте в близьких, дасть їм сили жити. І не чекайте слів подяки, просто живіть для близьких.

Читайте такожГороскоп на жовтень: астролог назвав два знаки Зодіаку, яким катастрофічно не пощастить

Діва

Ймовірно, Діви будуть обертатися у вишуканому товаристві, знайомитися з цікавими і впливовими людьми, а ввечері відпочивати в компанії таємного шанувальника. На це підуть чималі гроші. Чудова пора для відпочинку, але знайте у всьому міру, інакше ваших коштів надовго не вистачить.

Терези

Протистояння планет обіцяє чимало клопоту. На Вас чекає багато суєти, дрібних, але невідкладних турбот, а також не надто змістовних розмов з родичами, приятелями, сусідами. Стосунки з деякими з них виявляться нерівними, виникнуть спори щодо давно узгоджених питань. Скасуйте всі зустрічі, бо можливий візит гостей, який порушить всі ваші плани.

Скорпіон

Комунікабельність, товариськість Скорпіонів залишаються дуже високими. Проте інформація, яка надходить, може мати досить двоїстий характер, а помилки, зайві клопоти й непотрібні зустрічі можуть призвести до розчарувань, а то й до серйозних матеріальних втрат. У цей період слід дотримуватися обережності при зустрічах і спілкуванні.

Стрілець

Незважаючи на уявну строгість, у вашу душу може заглянути глибоке почуття. Воно зуміє перевернути ваш внутрішній світ настільки, що ви будете здатні забути про справи й матеріальний добробут своєї родини. Пам'ятайте про те, що прийде час відповідальності й вам не уникнути безсонних ночей, сліз і душевних ран.

Козеріг

Вибір ефективного партнерства може стати вашим головним завданням. Крім укладення договорів, ймовірні також таємні переговори, які потім дозволять вам отримати додаткові інвестиції за закритими каналами. У кінці дня уникайте фінансових махінацій — це пастка.

Водолій

Завдяки романтичному настрою ви будете здатні ідеалізувати предмет ваших почуттів. Потім візьме верх звична прагматичність, і вам навряд чи вдасться приховати роздратування. Постарайтеся знайти дипломатичне вирішення конфліктних ситуацій.

Риби

Безліч дрібних і невідкладних справ завадять вам зробити правильний вибір. Враховуючи труднощі з вибором, ви зможете вирішити свої завдання лише разом з партнерами, які вас розуміють. Не залучайте до справи своїх близьких друзів, бо фінансові стосунки не сумісні з дружніми.