Гороскоп на сьогодні для кожного знака Зодіаку / фото: clutch.ua

Зірки гороскопу обіцяють 14 жовтня надати вам усі можливості для того, щоб ефективно і плідно попрацювати та підбити проміжні підсумки. Цей день – ідеальний час, щоб розібратися зі старими завалами і навіть довести якусь важливу справу до логічного завершення. Іншими словами, цього понеділка – час збирати каміння, рішуче завершуючи раніше розпочаті проекти й витягуючи з них вигоду.

В особистому житті день підходить для відповідальних кроків, чи то відверте зізнання, прощання або навпаки, пропозиція руки і серця, пише 1001goroskop.

Овен

Межі між упевненістю і самовпевненістю Овна буде практично не видно. В усякому разі, оточуючим. Сам Овен може вважати, що він просто робить справу, націлений на результат і вимагає того ж від усіх, хто перебуває поруч. Однак з боку цінні вказівки Овна можуть походити на батіг наглядача, а його прямота – на критику без пощади. Зірки гороскопу радять Овну 14 жовтня стримати свій запал, інакше так і до бунту недалеко.

Відео дня

Телець

Телець може демонструвати занепад сил і небажання концентруватися на якихось ділових питаннях. Тому зірки гороскопу радять йому не напружуватися. Якщо ситуація вимагатиме від Тельця активних дій, йому варто придивитися до людей навколо: хтось із них точно знає, що робити, і не проти покерувати. Тельцю ж 14 жовтня корисно дозволити трохи собою покомандувати.

Близнюки

Зірки гороскопу радять Близнюкам вибирати нестандартні шляхи: традиційний підхід до справ не дасть потрібних результатів. Творчість – це вміння мислити не так, як усі, і воно сьогодні стане Близнюкам у нагоді. Придумати хитрий робочий план, перетворити розмову з начальником на театральну постановку – 14 жовтня Близнюки будуть здатні на найнеймовірніші, непередбачувані ходи. Їхня винахідливість і креатив не знатимуть меж!

Читайте такожГороскоп на тиждень 14-20 жовтня для всіх знаків

Рак

Думки Рака будуть постійно крутитися навколо нагальних справ. Аж до того, що навіть на відпочинку думка про те, як вирішити ту чи іншу проблему, не даватиме йому спокою! Через це бідний Рак здатен буквально розриватися між справами і будинком; з роботи він може крадькома дзвонити додому, з дому – на роботу. Його зусилля не пропадуть дарма: сьогоднішня бурхлива діяльність Рака виявиться на рідкість успішною і продуктивною.

Лев

14 жовтня у Льва величезний потенціал! День наділяє його активністю, творчою жилкою і практичною кмітливістю. Такий чудовий коктейль допоможе Льву за дві секунди розправитися з будь-яким завданням – навіть нестандартним. Сьогодні Лев здатен придумати елегантні й дотепні рішення проблем, до яких оточуючі (або навіть він сам) довгий час не могли підступитися!

Діва

14 жовтня Діва розженеться так, що зупинитися стане для неї цілою проблемою! Її мозок, та й весь організм, буде працювати у форсованому режимі, викладаючись по максимуму. Через це оточуючі можуть здаватися Діві сонними мухами, які рухаються і мислять як при сповільненій зйомці. Не дивно, що Діва намагатиметься їх підганяти, користуючись при цьому не найделікатнішими методами.

Терези

Обставини будуть квапити Терези, буквально підштовхуючи в спину. Навіть якщо швидко діяти і приймати рішення не їхній стиль, Терези зуміють пристосуватися до нового ритму. Ключем до такого перетворення стане чарівне слово «треба». Втім, незважаючи на метушню, самі вони не залишаться у програші: 14 жовтня Терези будуть почуватися як ніколи корисними і потрібними. Тобто практично щасливими.

Скорпіон

Скорпіон буде готовий подумати про своє майбутнє. Не помріяти, витаючи у хмарах, а конкретно вирішити, куди рухатися далі. Плани Скорпіона будуть відрізнятися чіткістю й увагою до дрібниць, а тому їх втілення у життя – всього лише питання часу. Єдине «але»: 14 жовтня Скорпіону не слід забувати і про сьогодення, точніше – про оточуючих. Не варто дошкуляти їм причіпками і бурчанням, навіть якщо здається, що вони все роблять не так.

Читайте такожАстролог назвав головного завойовника серед знаків Зодіаку

Стрілець

Найменше 14 жовтня Стрільця хвилюватиме чужа думка – принаймні, саме так він поводитиметься. Зірки гороскопу наділяють його впевненістю в тому, що він робить усе як треба, а оточуючі з їхніми порадами лише заважають. Тому не варто попадатися Стрільцю під гарячу руку – якщо він зайнятий якоюсь справою, то в запалі здатен висловити все, що вважає за потрібне. А ось запитати його думки щодо якогось питання можна і навіть вітається: Стрілець буде задоволений.

Козеріг

14 жовтня – відмінний день для того, щоб Козеріг подумав про майбутнє! Втім, спершу йому треба доробити поточні справи, які висять над ним, як дамоклів меч. Зірки гороскопу кажуть, що найбільш ефективною для Козерога виявиться робота по дому. Ну а, довівши до ладу простір навколо, можна почати упорядковувати свої ідеї та плани. Не бійтеся ризикувати! Поставивши перед собою нову мету, Козеріг зрозуміє, як її можна досягти.

Водолій

Водолій здатен буде для будь-якої проблеми знайти десяток можливих рішень, а потім вибрати з них те, яке виявиться найбільш ефективним і простим. Мозок Водолія працюватиме точно, як швейцарський годинник, а руки – акуратно, як у касира в швейцарському банку. Цей день ідеальний у вирішенні будь-яких питань, крім тих, де потрібно проявити тактовний підхід. Чим-чим, а швейцарською дипломатичністю 14 жовтня Водолій відрізнятися не буде!

Риби

14 жовтня у Рибах прокинеться справжній бухгалтер! Вони зуміють до будь-якої проблеми підійти з ясною головою, прогнавши емоції геть. Це чудовий день, щоб провести ревізію сімейного бюджету, спланувати витрати на майбутнє й подумати, як отримати ще більший дохід. Втім, і в будь-яких інших сферах, навіть у коханні, Риби будуть налаштовані настільки ж практично, замінивши мову почуттів мовою суворих фактів та цифр.