З'явився гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 листопада / milliyet.com.tr

17 листопада буде вдалим для подорожей у знайомі місця, особливо в компанії близьких людей. Це хороший день для неспішних прогулянок по закордонних містах, дегустації місцевої кухні, знайомству.

Астрологи радять сьогодні залишити собі запас часу, щоб уникнути непотрібних затримок в дорозі.

Овен

Овнам сьогодні небезпечно втрачати витримку в спілкуванні, послаблювати контроль за будинком, побутом і територією. До останньої хвилини можливі неприємності, наприклад, господарське ускладнення або вторгнення у ваші володіння. Після приватної розмови й розставлення всіх акцентів, не виключено запізнілий конфлікт у відносинах з чоловіком або батьками. 17 листопада рекомендується відкласти будь-які спільні починання з нуля.

Відео дня

Телець

Сьогодні Тельці можуть розраховувати на емоційну гармонію у взаєминах з іншими людьми, але все ж не варто поспішати з остаточними висновками щодо того чи іншого союзу. Справжня практична вигода від досягнутих домовленостей, на яку ви розраховуєте, з'явиться трохи пізніше. А зараз вам не варто приймати на віру чужі обіцянки, поки вони не підкріплені вчинками.

Читайте такожЛюбовний гороскоп 2020: яким знакам Зодіаку рік принесе божевільне кохання

Близнюки

Близнюкам сьогодні варто враховувати ризик непередбачених витрат, любовних поразок, інших непорозумінь. Навіть незначні дратівливі дрібниці можуть позначитися на гаманці, додати клопоту на найближче майбутнє або підточити здоров'я. Сьогодні не рекомендується робити покупки, вибирати екстремальне хобі або активний відпочинок, нагнітати домашні сварки. 17 листопада бажано поберегти від дрібних небезпек і травм дітей.

Рак

Раки зіткнуться сьогодні з дратівним боком їхнього вікенду або неприємним присмаком якоїсь історії: сімейної або шлюбної сварки, поділу території. Ризик негативу буде до ночі. Причиною нервозності, порушення, травми може стати втома. 17 листопада варто виключити ініціативи й навантаження, відкласти новий етап змін у будинку.

Лев

Сьогодні Левам зірки радять усамітнення, але корисним воно буде лише за умови внутрішньої душевної гармонії. Вона ж, у свою чергу, вимагає відсутності зовнішніх дратівливих чинників. Відкладіть поїздки, починання, важливі зустрічі, «виходи у світ». У неділю не варто піддавати ризику власне здоров'я: легко зачепити проблемну точку і загострити хронічні проблеми.

Діва

Сьогодні зірки радять стати обачнішими Дівам, які не зацікавлені у сварці з друзями та близькими. Якщо ви боїтеся зіпсувати з кимось стосунки, краще уникати тісного контакту. Не кращий день для активної участі в колективному проекті, особливо, у формі фінансових внесків або вирішення спорів. Бажано відмовитися і від починань з нуля: формування команди, вступу в нову групу тощо.

Ваги

Зірки закликають Терези сьогодні до підвищеної обережності, оскільки підсумки будь-якої справи легко зіпсувати в останній момент. 17 листопада варто аж до ночі контролювати власні імпульси й уникати конфліктів, особливо, якщо дата вашого народження припадає на середину жовтня. Не завадять заходи проти травм, конфліктів, хиб у бізнесі та домашніх справах. Небезпечні будь-які ініціативи.

Скорпіон

Скорпіонам зірки сьогодні наполегливо рекомендують відкласти усі свої пориви й ініціативи. Якими б ефектними вони вам не здавалися, все зіпсує невдалий вибір моменту або ваша недостатня готовність запланованого. Ви ризикуєте зайти в глухий кут, мимоволі порушити закони, створити собі та іншим неприємності, а також зіткнутися з негативною поведінкою інших людей: двоїстістю, боягузтвом, зрадою.

Стрілець

Стрільці 17 листопада будуть вразливі, схильні до неспокою і не проти поговорити з кимось про свої побоювання. Варто вибирати для цього людей, які не розголосять ваші секрети та не будуть жартувати над вашою слабкістю. Можливо, на цю роль підійде родич або чоловік, який вже знайомий з вашими таємницями, наприклад, ваш психолог або повірений у справах. Сьогодні небажані починання та публічні виступи.

Козеріг

Сьогодні успіхам Козерогів заважає цілий комплекс фатальних факторів, особливо – у сфері партнерства. Критичну роль зіграє сам момент: дії по-старому є провальними. У спілкуванні важливо уникати гострих кутів. Нове співробітництво стартує з розбіжностей, у давньому союзі легко втратити контроль і «грюкнути дверима». 17 листопада краще не реагувати на чужий гнів, образу, провокацію тощо.

Водолій

17 листопада Водолії менше потребують свободи та більше – розуміння. Душевна розмова і корисна порада сьогодні можуть бути для них хорошими ліками, а кращим співрозмовником може стати родич, колега, лікар або представник персоналу. Офіційний контакт сьогодні пройде ефективніше в довірливому тоні або в приватному порядку. Добре працювати з рецептурою і приватною інформацією, наприклад, особистою медичною картою.

Риби

Риби сьогодні готові до комунікацій, але по-справжньому готові до спілкування лише з людьми, що їх розуміють. Якщо ви та співрозмовник говорите однією мовою, день гарний і для очної бесіди, і для дистанційних контактів. 17 листопада можлива звістка здалеку. Непогано йтиме творчість, що вимагає усамітнення, роздумів і емоційного спілкування з навколишніми. Ви будете легко трактувати сни, відчуття, символи, прикмети.