Гороскоп на 9 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку / фото: wowbiz.ro

У понеділок, 9 грудня, зірки гороскопу обіцяють щедро наділяти нас кипучою енергією. Працездатність буде на висоті, і це дає хорошу можливість здійснити задумане. Використайте цей час для того, щоб домогтися успіху, але пам'ятайте: сьогоднішній день хороший не стільки для створення нового, скільки для того, щоб використовувати на всі 100% вже наявні у вас напрацювання.

Крім того, велика ймовірність майнових і фінансових суперечок. Якщо вони у вас давно назріли, то уникати їх не варто, проте стежте, щоб ваші емоції не виплеснулися через край. Інакше – конфлікт може виявитися болючим і затяжним, пише 1001goroskop.

Овен

Доля дає Овнам відмінний шанс якщо й не озолотитися, то як мінімум поправити своє фінансове становище! Протягом дня на Овна можуть чекати будь-які грошові сюрпризи: скромні (і не дуже) премії за працю, відданий борг, подарунок від близької людини або хоча б обіцянка золотих гір у перспективі. Якщо ж Овен збирався пошукати більш грошову посаду, сьогодні хороший день, щоб зібратися з духом і зважитися на цей крок!

Відео дня

Телець

Телець перебуватиме в піднесеному, позитивному стані духу, завдяки чому його справи можуть просуватися нібито самі собою. Він однаково граючи зуміє впоратися як з монотонною роботою, так і з проектами, які вимагають аналізу або креативного підходу. І друзі, і колеги Тельця сміливо можуть закривати сьогодні ним будь-яку амбразуру: він здатен зробити за день набагато більше, ніж зазвичай. А втомитися набагато менше.

Читайте такожПік удачі та повний місяць: астролог дав прогноз на тиждень

Близнюки

Близнюки отримають несподівану нагороду за свою працю! Це може бути подяка начальства, підвищення в кар'єрі або подарунок від коханої людини. Втім, можливі й інші варіанти: відданий борг, незапланований прибуток, відрядження на Канари чи щось у цьому дусі. Словом, фортуна сьогодні обіцяє повернутися до Близнюкам своїм усміхненим обличчям. Цілком можливо, це стане початком нової смуги удач в їхньому житті.

Рак

На Рака чекає непростий день – події можуть розвиватися зовсім не так, як він запланував. У якийсь момент він здатен випустити ініціативу з рук і перестати контролювати ситуацію. Зірки гороскопу кажуть, що все це – наслідок поганої підготовки або недостатньої поінформованості Рака в якомусь питанні. Якщо він не хоче, щоб усе пішло шкереберть, сьогодні йому слід братися тільки за ті справи і проекти, в яких він на сто відсотків упевнений.

Лев

Сьогодні зірки гороскопу радять Льву зайнятися проектом, який він виношував уже давно. Можливо, не бракує зовсім трохи, щоб вдихнути в нього життя! Понад те, саме завтра Лев може отримати якісь позитивні звістки, які допоможуть йому запустити проект у найближчому майбутньому. Це можуть бути грошові надходження, інформація, необхідні контакти або згода близьких. Льву варто скористатися цим шансом, щоб проект, нарешті, запрацював.

Діва

Зірки гороскопу попереджають Діву: вона має шанс зіткнутися з чутками, які негативно позначаться на її кар'єрі, статусі або рівні життя! Причому Діва може стати не тільки жертвою цих чуток, але й постраждати через те, що сама розпускає їх. Тож, щоб уникнути неприємностей, їй варто тримати свою думку про оточуючих при собі. А ось дослухатися до того, про що говорять навколо, Діві сьогодні просто необхідно – це дозволить їй знайти джерело пліток і дасть шанс уберегтися від них.

Терези

Терези зазнають такого відчуття, як ревнощі до чужих успіхів і розчарування своїми. Можливо, на це їх наштовхне заохочення когось із колег або ж усвідомлення того, що в їхніх справах намітився ступор. Оточуючі здаються їм більш успішними? Зірки гороскопу радять Терезам менше озиратися по боках, зайнявшись власними справами. Згадайте період, коли ви були «на коні», і зафіксуйте в собі це почуття – воно дозволить, не озираючись на інших, підкорити нові вершини!

Скорпіон

Головною рушійною силою Скорпіона в будь-яких справах стане здорова конкуренція. Це почуття може виникнути у нього щодо досягнень колег, друзів або близьких. Головне, що саме воно підстьобуватиме Скорпіона, змушуючи діяти енергійніше, ніж зазвичай. Можливо, на хвилі азарту Скорпіон зробить сьогодні кроки, які в інший час не зробив би з обережності. Ну а наскільки цей ризик виявиться виправданим, стане ясно пізніше.

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: яким знакам казково пощастить

Стрілець

Стрілець буде налаштований на конфлікт – принаймні, оточуючим може так здаватися. З одного боку, Стрілець не потерпить чужого втручання ні в чому і буде жорстко стояти на своєму, з іншого ж – схильний критикувати всіх навколо й роздавати непрохані поради. Сам Стрілець буде свято впевнений у тому, що діє в інтересах справи, і в якихось питаннях дійсно може мати рацію. Але тільки не в питаннях збереження спокою і нервів.

Козеріг

Запорукою успіху Козерога буде його вміння тонко відчувати, куди дме вітер. Ситуація зажадає від нього орієнтуватися на ходу, підлаштовуватися і викладати свої ідеї так, щоб вони обов'язково припали до душі оточуючим. Зате з усіх можливих варіантів дій Козеріг сьогодні здатен безпомилково обрати найвигідніший для нього. Навіть якщо для цього йому доведеться трохи покривити душею або змінити свій звичний стиль дій.

Водолій

Зірки гороскопу обіцяють Водолію відмінний день для будь-яких починань! Практично все, за що він візьметься, з часом обіцяє йому прибуток і успіх. Так що сміливо будуйте плани, просувайте новий проект, ставте перед собою нові цілі. Єдине, що може завадити сьогодні Водолію, – це заздрісна критика з боку. Дослухаючись до неї, він ризикує піддатися сумнівам і втратити впевненість у собі.

Риби

Рибам весь день буде важко всидіти на місці! Їхня енергія зажадає виходу, змушуючи хапатися, як за рятівну соломинку, за будь-який шанс урізноманітнити своє життя. Можливо, вони зголосяться з'їздити кудись під надуманим приводом або ж вплутаються у суперечку, аби все було не як зазвичай. А якщо вже у Риб сьогодні з'явиться шанс раніше закінчити справи – тільки їх і бачили! Робота ж не вовк!