Доба буде сприятливою для тренування власної сили волі / prijedor24h.net

Гороскоп на четвер, 30 січня 2020 року, передбачає день з родзинкою. Несподівані повороти в справах – не виняток.

Про це говорить відомий астролог Павло Глоба, передає slovofraza.

Овен

Доба буде сприятливою для тренування власної сили волі і внутрішньої стійкості. Великих покупок краще уникати, так само як і поїздок.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірна удача в лютому

Вашим девізом у цей день має стати фраза "Більше слухаю, менше кажу". Звичайно, якщо у вас достатньо сил, то можете відчайдушно відстоювати свою думку. Однак зірки робити цього не рекомендують, адже запекла суперечка, навіть з друзями, має високі шанси перерости у сварку.

Близнюки

Подбайте про своє здоров'я, якщо планували почати займатися спортом або кинути погану звичку – це хороший день для початку. Займіться своїми фінансами – якщо докладете зусиль, може, вдасться знайти варіанти додаткового заробітку.

Рак

Дайте волю своєму партнеру і ви будете приємно здивовані відчуттям власної волі. Ваша любов до тихих образ і контролю ослабне, тому внутрішній спокій знайти буде легше.

Лев

Любовні справи відійдуть на другий план, так і гуляти вам захочеться менше. Це також буде сприяти поліпшенню ваших сил і накопичення енергії для інших сфер життя, які ви частенько відкладали на другий план.

Діва

В цей день вам буде властива неабияка рішучість та ясність думок. Імовірні можливості кар'єрного зростання успіхів у спробах поліпшити своє матеріальне становище.

Терези

Не лізьте в суперечки з близькими – проявіть доброту і щедрість. Якщо важливих справ або відповідальної роботи на цей день не планували, займіться улюбленою хобі – вашої енергії в цей день важливо знайти застосування.

Скорпіон

Можливе вирішення ситуації, з якою давно не можете впоратися. Небесні покровителі посилять ваші старання, а тому витрачені зусилля мають високі шанси окупитися. Ймовірно, ви знайдете креативний вихід з наболілої ситуації.

Стрілець

У любовній сфері ви можете відчути дику пристрасть, однак для ризикованих або необдуманих амурних авантюр цей день підходить не найкраще. Сімейним і тим, у кого є пара, такий настрій доведеться по душі. А ось самотнім варто вдатися до обережності, однак переживати не варто – не нарубати дров вам допоможе ваше розсудливість.

Козеріг

Ваше вміння зважувати всі за і проти при кожному рішенні сьогодні стане в нагоді. Ймовірно, ви зможете вдало застосувати його на роботі, що надалі позитивно вплине на поліпшення вашого матеріального становища. Час сприятливий для зважених дій і неквапливих рішень.

Водолій

Будьте щедрими та щирими в першу чергу до своїх рідним людям. Вечір бажано провести у колі родини або на самоті. Від деструктивних занять і важкої їжі краще відмовитися.

Риби

Командна робота – ось що вам сьогодні краще за все буде вдаватися. Використовуйте цю можливість ефективно і віддайтеся справі сповна. Вам добре вдаватиметься уникати маніпуляторів і тих, хто хоче нечесно використовувати ваші сили і таланти.