З 17 лютого по 10 березня Меркурій знаходиться у ретроградному русі в знаку Риб / tv.ua

З 17 лютого по 10 березня Меркурій, планета мислення і комунікацій, знаходиться у ретроградному русі в знаку Риб, а це робить сильний вплив на відносини з близьким оточенням. Часто виникають непорозуміння, загострюється чутливість. Неконтрольовані емоції і напади паніки без особливих причин, вносять хаос у звичне життя і налагоджені процеси. Можливі перешкоди в поїздках, складнощі з документами, конфлікти.

Читайте такожГороскоп на березень: місяць удачі для Тельців і метушні для Козерогів

19 лютого Сонце переходить в знак Риб, починається період таємних справ. У період руху Сонця і ретроградного Меркурія по знаку Риб, те, що ховається, часто стає явним. Ті люди, хто не має ніяких секретів, стають більш сентиментальними, налаштованими на ліричний лад, їх легше розжалобити, викликати співчуття. Успіх можливий у людей, зайнятих у сфері мистецтва, психологів, а також тих, хто цікавиться нетрадиційними науками, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Відео дня

Овен

У сформованих обставинах добре займатися саморекламою і просуванням по службі. Кар'єра та інші амбіції виступають на перший план, ваші дії справляють важливий вплив на ваше майбутнє. Якщо ви наполегливо працюєте, то зможете привернути увагу оточуючих і тих, хто володіє владою і впливом. Зараз дуже складно приховувати те, що ви, з якихось причин, не хочете афішувати. Оточуючі помічають ваші справи і досягнення, якби вони були негативними або позитивними.

Телець

Насичена енергією атмосфера сприяє проявам ваших талантів в різноманітних видах діяльності. Ваші фізичні зусилля дадуть бажаний результат, якщо будуть зосереджені на вищій освіті, релігії, політики, подорожах, культурних прагненнях, іноземні мови, літературній творчості і видавничому бізнесі. Вдалий час для судових і юридичних справ або повторного шлюбу. У вас можуть з'явитися справи за кордоном, іноземці відіграють важливу роль у вирішення важливих для вас питань.

Близнюки

Може виникати відчуття, що ви рухаєтеся проти течії, ваша критичність виявляється досить зниженою в цей період. Будь-які ваші справи вимагають великих енерговитрат, виникають перешкоди, складно проходять переговори. В будь-яких ситуаціях, довіряйте своїй інтуїції, тільки в цьому випадку ви зможете отримати прийнятний для себе результат від докладання зусиль. Люди, які вас оточують, стають більш емоційними, з-за чого складно знайти взаєморозуміння з важливим для усіх питань.

Рак

Ваші енергія і ентузіазм повинні бути спрямовані на партнерські та інші союзи, співробітництво і спілкування з оточуючими. Натхнення, викликане іншими людьми, спонукає вас до фізичних дій. Домагатися поставлених цілей поодинці буде набагато важче, ніж разом з партнером або партнерами. У більшості ситуацій перший крок роблять інші люди, надаючи вам можливість вирішувати, як вчинити в подальшому. Вірогідні розбіжності, але серйозних конфліктів вдасться уникнути.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, яким казково пощастить у лютому

Лев

Оцінка та розвиток вашого таланту і навичок зажадають витрат часу і уваги. Гарний час для пошуку інформації або ідей за дослідницьким проектам або розв'язання питань спадщини, спільних доходів. У ці дні ви проявляєте більше енергії і ентузіазму в роботі, і це добре, оскільки вам належить безліч справ — на робочому місці і вдома. Ви схильні до негайного розв'язання утворюваних проблем, а якщо не знаходите негайного вирішення, то можете дратуватися і робити поспішні висновки.

Діва

Гарний час для дотику зі світом прекрасного. Великий вплив на прийняття рішень надає читання релігійної та психологічної літератури, що сприятливо для розвитку образного мислення. Схильні переглядати свої ідеологічні установки. Водночас ви стаєте більш сугестивними, вас легше переконати, розмити межі ваших уявлень. Можливе повернення до якихось таємниць, приховуваної інформації. Ви тонко відчуваєте настрої людей можуть бачити приховані мотиви поведінки.

Терези

Домашні справи, сімейні взаємини, операції з нерухомості, вимагають часу і уваги. Якщо ви роздумуєте про відновлення взаємин або досягнень особистої фізичної мети, прийшов час привести ці плани до виконання. Якщо ви плануєте переїзд, настав час здійснити його. У цей період активізуються питання, що стосуються сім'ї, домівки, батьків. Сім'я вимагає у цей час багато турбот, ваша допомога може знадобитися батькам або комусь із членів сім'ї.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали темні сторони кожного знака Зодіаку

Посилюється ваше внутрішнє чуття, ви здатні вгадувати слабкі місця конкурентів, розумієте можливі перешкоди у реалізації ваших планів. Якщо у вас є мета і ви чітко собі уявляєте, зможете максимально наблизитися до її реалізації. Дуже важливо будь-який свій крок обмірковувати, що в цей період зробити не просто. Т. к. ваші дії обумовлені впливом вашого настрою. Якщо ви зможете тверезо оцінити свої можливості, прорахувати можливі варіанти, то тиждень виявиться для вас дуже вдалою.

Стрілець

Легко знаходите своє місце в суспільстві, можете створити свою команду, відчути ефективно структуру відносин соціального типу. Цей період сприяє навчанню, комунікацій і різних поїздок. Підвищується рівень інтуїції, загострюється почуття справедливості, чесності. Відвідування тих місць, в яких ви були раніше, принесе вам сприятливі можливості і знайомства, а потреба у відчутті авторитету, буде задоволена. Ви можете стати прикладом для оточуючих.

Козеріг

З'являється можливість поліпшити своє соціальне становище і стосунки з оточуючими вас людьми. Ймовірні успіхи матеріального плану, ефективно вибрати діяльність та професію в тих сферах, в яких у вас є досвід. Не рекомендується починати нових проектів і проявляти себе в незнайомих для себе справах. З обережністю приймайте все незвичайне, цінуєте порядок і надійність. У ці дні ви можете здаватися з боку холодними і байдужими, оскільки вважаєте за краще не показувати своїх емоцій.

Водолій

Особливу увагу можна приділяти різним закладам, спільнотам, благодійним організаціям. Рутинна робота буде погано ладиться, рішення для повсякденних проблем буде даватися важко. Буде корисним, якщо ви будете намагатися орієнтуватися на власний досвід, бажано реально давати оцінку вашим можливостям і шансам, не давайте брати верх уяві. У вас з'явиться час обдумати все, перш ніж щось висловити. Гроші в цей період, для вас є синонімом незалежності та свободи.

Риби

З'являється можливість усвідомити свої бажання, а також знайти зовнішні і внутрішні ресурси і резерви для прояву і розуміння своїх здібностей і цілей. Це час вдало для всіх справ, які пов'язані з самотністю, натхненням і відпочинком. Не бажано займатися важливими справами, оскільки в такі дні слабшає відчуття реальності, але період сприятливий для прояснення різних фактів. У цей час рекомендується відпочити, розслабитися і віддатися на волю почуттям, тільки так можна скинути з себе тягар побутових і робочих проблем.