День може виявитися не з легких, але результат буде коштувати витрачених сил / semraninyolu.blogspot.com

Гороскоп на суботу, 22 лютого 2020 року, передбачає емоційно напружений день, який можна буде використовувати в свою користь. Ближче до вечора варто відмовитися від непосильних завдань.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби, пише slovofraza.

Овен

День може виявитися не з легких, але результат буде коштувати витрачених сил. Якщо особливих робочих справ у вас на цей день немає – займіться собою. Це гарний час для читання професійної літератури, планування відповідальних справ і завдань на майбутнє.

Відео дня

Читайте такожНазвано найбільш байдужі знаки Зодіаку

Телець

У вас накопичилося багато справ, які потребують негайного вирішення. Беріться за свій список і поступово – справа за справою – зменшуйте його, щоб не втратити вихідні.

Близнюки

Вам відведена роль натхненника – ви будете заряджати своїм настроєм інших, акумулювати сили і генерувати неймовірні ідеї.

Рак

Вдома вас чекає стабільна ситуація, однак не поспішайте відразу повертатися в комфорт. Ближче до вечора вам дуже захочеться поспілкуватися в тісній компанії з близькою людиною.

Лев

Читайте також22.02.2020: у чому особливість рідкісної даті, та що від неї очікувати

В цей день більше робіть те, що дійсно важливо, і відмовтеся від справ, якими ви займаєтеся на показ. Лицемірство, образи, засудження або хитромудрі плани щодо інших залиште в минулому.

Діва

Займіться наведенням порядку в своїх думках – проаналізуйте де ви потрапляєте в ілюзії, гординю чи брехня. Можливо саме час приймати відповідальне за свої дії. В цей день не найкращі наслідки будуть мати алкоголь, екстремальні заняття і палкі суперечки.

Терези

Можливе вирішення ситуації, з якою ви давно не можете впоратися. Старання Терезів мають високі шанси окупитися. Ймовірно, ви знайдете креативний вихід з наболілої ситуації.

Скорпіон

День буде сприятливим для тих, хто задумав пошук союзників і однодумців. Шанси знайти хорошого друга високі.

Стрілець

Зверніть увагу на здоров'я. Це поганий час, щоб перевантажувати організм важкою їжею або алкоголем.

Козеріг

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких цієї весни чекає неймовірне везіння

Не критикуйте і не засуджуйте інших, спокійно сприймайте і приймайте інші точки зору – не потрібно завжди і з усіма боротися. Намагайтеся зрозуміти інших людей і чому вони роблять саме так, а не інакше. Навчіться слухати інших, не перебиваючи. Просто сприймайте, як є.

Водолій

Зрозумійте що вас мотивує рухатися вперед, постійно підгодовуйте вашу внутрішню мотивацію. Приділяйте увагу фізичним вправам та того, що ви споживаєте.

Риби

У першій половині дня можливі приємні сюрпризи від рідних. Не забудьте сказати їм слова вдячності і нагадати, як вони вам дороги. На роботі ж вас чекає затишшя, проте до вечора можливі конфліктні ситуації. Будьте уважні і все обійдеться.