З'явився гороскоп на сьогодні, 23 лютого, для всіх знаків Зодіаку / noi.md

Сьогодні для вилучення з пам'яті потрібних мислеобразів треба буде усамітнення, робота зі щоденником, архівом. Доречні колективні закриті наради. В особистих роздумах потрібна внутрішня чесність, але не все варто озвучувати.

Сьогодні важливо прийняти своє рішення, дочекатися думки з авторитетного джерела або поговорити з тим, хто готовий зрозуміти.

Овен

Сьогодні Овнам не завадить хвилина усамітнення. Якщо дозволяють обставини й ваш характер, зірки радять провести весь цей день на самоті, наодинці зі своїми роздумами, переживаннями, спогадами, музикою, особистим щоденником або улюбленим фільмом. Сьогоднішній день буде слушним для скидання накопиченого психологічного баласту і для очищення організму за допомогою рідини: лазні, рясного пиття води.

Відео дня

Телець

Тельцям сьогодні корисно переглянути плани на майбутнє і список дружніх контактів. Один, але перевірений друг стане дорожче шлейфу легковажних зв'язків: з ним ви зможете поговорити про минуле і прийдешнє, поділитися секретами та обмінятися делікатним досвідом. Можливо, він стане для вас духовним або практичним вчителем. Розмови та новини сьогодні вплинуть на ваші подальші рішення.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які скоро зустрінуть своє кохання

Близнюки

Близнюків сьогодні може чекати відповідальна особиста заява, доленосна зустріч або довірлива розмова зі значущим обличчям: батьком, роботодавцем, учителем, учнем, клієнтом. Поряд з окремими думками та правильними кроками, великий ризик вибудувати повітряний замок. Перш ніж затверджувати плани й брати зобов'язання, сьогодні важливо усвідомити уроки минулого, щоб не програмувати себе на «день бабака».

Рак

Ракам день обіцяє важливу новину, підтвердження ідеї, договору або маршруту. Багато Раків сьогодні будуть цінувати думку конкретної особи, наприклад, значущої фігури з минулого. Важливо слово партнера, вчителя, покровителя, отримання відгуку, настанови або «відпущення гріхів». Можна зробити крок у бік подорожі, еміграції, навчання за кордоном, кар'єри вчителя, перекладача, репетитора, дослідника, блогера.

Лев

Сьогоднішній день буде багато значити для внутрішнього життя Левів. Час поринути у спогади, розібратися у своїх страхах, розбити кокон небезпечних ілюзій. Сьогодні важливо розплітати вузол дбайливо, щоб не знести корисні психологічні установки та духовні захисти. Одночасно, уваги можуть вимагати зовнішні справи. Роблячи той чи інший крок, краще заздалегідь подумати про страховку: помилка може стати фатальною.

Діва

Дівам сьогодні необхідно дати слово співрозмовника, прислухатися до думки партнера чи опонента. Доведеться висловити власну позицію — але краще подати її як відповідь, а не директивний наказ. Пора почути щось важливе, зробити визнання. У тісних стосунках назрів доленосний діалог, доречне підтвердження обіцянки або клятви. Сьогодні зіграє роль тон і підтекст промов. Потрібну розмову можна спровокувати.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких цієї весни чекає неймовірне везіння

Ваги

Сьогодні Терезам не варто нехтувати думками, пов'язаними з рутиною, побутом і здоров'ям, а також нюансами, що стосуються різних залежностей і таємних слабкостей. Щоб не плутатись у здогадках, зірки сьогодні радять враховувати лише професійні поради, підказки досвідчених людей і відомості з офіційних джерел. Не завадить бесіда з лікарем. Сьогодні важливий контакт з домашнім: сьогодні він захоче з вами поговорити»

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні не варто відкладати довірливу розмову: вона багато чого прояснить в особистому житті або ділової ситуації. Особливо важливо не ігнорувати потік одкровень, якщо він виходить від дитини або близької людини. Швидше за все, ви почуєте підтвердження ваших здогадок або повтор офіційної інформації, але будуть і цінні тонкі деталі. Від щирої розмови буде нескладно перейти до спільних дій.

Стрілець

Стрільців сьогодні чекає запрошення на приватну зустріч, сімейний «круглий стіл» або закритий захід. Може стати важливим думка батьків або людей, які мають відношення до житла. Стрільці, схильні до усамітнення, здатні провести весь день в роздумах чи листуванні, наодинці з щоденником, архівом або власною уявою. Знання, здобуті сьогодні з бесід, досліджень або осяянь, багато вирішать.

Козеріг

Козерогів сьогодні чекає доленосна підказка, при цьому її форма не важлива. Ви легко розшифруєте суть послання, а потім воно стане для вас сигналом до дії. Можливо, це буде знак згори, звістка від старого знайомого, слух серед сусідів, чужу думку або ваш загадковий сон. Сьогодні може прийти лист, документ або вантаж, якого ви чекали. 

Водолій

Водоліям сьогодні корисно прислухатися до інформації, пов'язаної з харчуванням і фінансами. Сьогодні можлива важлива покупка, продаж, знахідка. Поряд з матеріальною складовою, в цю добу значущі приховані психологічні тонкощі й морально-етичні нюанси. У неділю не варто ігнорувати такі деталі, як довіра і надійність. Може стати важливим ваше або чуже особиста думка у зв'язку з якоюсь річчю, вкладенням або угодою.

Риби

Рибам сьогодні зірки підказують, що їхні слова і погляди мають вагу. Думки про минуле стануть каталізатором для процесів майбутнього. Може відбутися розмова, прийти цінна інформація, бути прийнято рішення. З'явиться надія реанімувати безнадійну справу, чи успішно влитися в готовий зовнішній проект. Досягнувши ясності, сьогодні варто відразу зробити крок в потрібну сторону: він стане непоганим напрацюванням на перспективу.