Сьогодні подумайте над своїми планами і стратегією досягнення задуманого / semraninyolu.blogspot.com

Гороскоп на четвер, 27 лютого 2020 року, передбачає добу, в яку слід приділити достатньо часу для налагодження зв'язків. День добре підходить для романтичних починань.

Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби, пише slovofraza.

Овен

Ймовірно, що сьогодні Овни відчують зміни. Це може стосуватися професійної сфери або навчання. В цей день високі шанси стати помітними, отримати винагороду або високу оцінку.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на Донбас і Крим у 2020-му році

Сьогодні подумайте над своїми планами і стратегією досягнення задуманого. Краще відкинути ті плани, для здійснення яких потрібно йти по головах інших. Побудувати своє щастя на чужому горі не вдасться.

Близнюки

Обставини і дії сьогодні можуть помітно дратувати або турбувати Близнюків. Швидше за все такі реакції будуть наслідком нерозуміння. Не буде зайвим дізнатися більше від першоджерела перш, ніж засмучуватися.

Рак

Ракам сьогодні будуть стріляти далеко від істини. Ймовірно сильне бажання бути нечесним і нелояльним до коханої людини. Є шанси, що промахи доведеться визнати і виправити.

Лев

Сьогодні Леви відчують велику потребу в теплі і близькості. Особливо це буде помітно для тих, хто ховав свої бажання довгий час. Панцир варто знімати, а то бути вразливим іноді страшно, але воно того варто.

Діва

Читайте такожНазвано найщедріші знаки Зодіаку

Сьогодні Дів не особливо буде тягнути до людей. Ви не будете відчувати занадто сильної потреби у спілкуванні. Це може бути ознакою тимчасового спаду енергії або потребу перезавантаження.

Терези

Чимало терезів сьогодні можуть бути трохи інфантильними, наївними і нерозбірливими. За таких обставин хитрі люди можуть легко отримати перевагу сьогодні, втім шанси запобігти це є.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони будуть орієнтовані на прибуток, заробіток або бізнес. Вся діяльність піде в напрямку задоволення матеріальних потреб. Духовна сфера сьогодні для вас не буде важлива.

Стрілець

Консерватизм, жорсткість, а то і традиціоналізм, які сьогодні можуть охопити Стрільців, можуть зіграти подвійну гру. Не завадить задуматися криються за такими благочесними думками звичайні незнання та страх нового. Демонструючи відсутність прогресу, ви не отримаєте авторитет або повагу.

Козеріг

Козерогам сьогодні буде характерний філософський настрій, який будуть супроводжувати продуманість і серйозність. Це добре, адже з позиції мислителя легше приймати вмілі та доцільні рішення. Також сьогодні може вийти робити мудрі висновки.

Водолій

У Водоліїв сьогодні буде стільки енергії і готовності до дії, що забудуть про всі свої страхи і сумніви. Не варто лінуватися діяти на повну потужність. Сьогодні може вийти зробити більше справ, ніж можна було б уявити.

Риби

Доля буде прихильною до Рибам сьогодні, особливо до тих, хто закоханий. У цей день ви отримаєте шанс здійснити свою маленьку мрію. Втім для успіху потрібні двоє, а тому сьогодні доведеться бути відвертим і не лякатися своєї ж уразливості. План може і провалитися, втім вихід на чисту воду в кінці буде корисним.