З'явився гороскоп на квітень / slovofraza.com

Зима і березневі дні могли здатися занадто холодними, особливо якщо вам доводилося жити самому. Але квітень поспішає все виправити. Цей місяць принесе із собою тільки тепло, але й кохання.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які попрощаються із самотністю у квітні, пише Slovofraza.

Козеріг

Читайте такожАстролог склав гороскоп на 30 березня-5 квітня

Відео дня

У квітні знаку зодіаку Козеріг корисно відірватися від робочого столу і подивитися навкруги, адже Всесвіт готує їх до зустрічі. Вони стикнуться із симпатією в середині місяця. Але не подумайте, що в перші тижні можна спокійно ховатися за справами й нічого не робити. Ні, налаштовуйтесь на ініціативність, адже, можливо, вам доведеться зробити перший крок. Йдеться про незнайому людину. Швидше за все, потенційна друга половинка до вас вже давно придивляється і відчуває щось, але через справи й турботи вона цього не помічала. A значить, це хтось із колег або коло знайомих/друзів. За можливості протягом всього місяця поводьтеся активніше.

Водолій

Знак Зодіаку Водолій рідко буває самотній у традиційному сенсі слова, навколо нього повно шанувальників і знайомих. Але квітень стає особливим місяцем, оскільки доля відправляє до вас рідну душу. Знакова подія/зустріч пройде в перші тижні квітня.  Перший крок, який потрібно зробити, — це відповісти взаємністю.

Читайте такожПеріод висхідного місяця: в чому його особливість та як він вплине на знаки Зодіаку

Риби

Риби завжди потребують стосунків, адже їм важко переносити самотність. Квітень поспішає сказати, що в цей місяць виходить розпрощатися з ненависною самотністю. Вони обов'язково зустрінуть другу половинку, якщо знімете планку і перестанете бути таким вимогливим. Головна проблема Риби — надмірна критичність. У фантазіях вони малюють ідеального партнера, ось тільки ідеальних людей не існує. Стосунки — завжди робота над собою і період притирання. Так ось гороскоп радить вам бути реалістом. Ні, це не означає, що слід кидатися на першого зустрічного. Але й не треба відмовляти людині, якщо помітили у неї якісь недоліки.  Робіть ставку на спілкування.