До чого свербить права груди / фото ua.depositphotos.com

Багато забобонних людей вірять, що все в нашому житті має сенс і є знаком долі. Така віра підкріплена багаторічними спостереженнями і прикметами. УНІАН розповість, до чого сверблять праві груди в різні дні тижня, і що це віщує в особистому житті.

До чого сверблять праві груди - загальне значення

Коротке бажання почухати праві груди означає, що ваш близька людина сумує за вами і думає про вас. А ось тривалий свербіж попереджає: ваш партнер всерйоз зацікавився іншою людиною. Якщо свербіж виникає кілька разів за день – ваша половинка може бути вам не вірна.

Вільним людям свербіж натякає, що поруч є людина, яку ви цікавите, але вона не наважується показати свої почуття. За старими віруваннями, якщо у незаміжньої дівчини свербить права груди – вона подобається світловолосого хлопця, а якщо ліва – темноволосого.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали найзаздрісніші знаки ЗодіакуУ чоловіків права груди свербить до появи надійного партнера для бізнесу. Сімейним чоловікам ця подія віщує вдале відрядження або поїздку на відпочинок з рідними.

Прикмети по днях тижня

  • Свербіння в правих грудях в понеділок означає, що скоро буде зміна погоди. Чим сильніше свербіж, тим більше зміниться погода. 
  • Вівторок: швидка хвороба або знайомство з хорошим чоловіком для незаміжніх дівчат.
  • Середа: до вас прийдуть несподівані гості, але візит буде приємним.
  • Четвер: дрібні побутові проблеми або сімейні розборки для одружених.
  • П'ятниця: несподівана зустріч, побачення або прогулянка. Чоловікам свербіж обіцяє фінансові успіхи.
  • Субота: несподівані повороти долі. Вони можуть бути як приємними, так і складними. 
  • Неділя: серед ваших близьких є людина, яка заздрить вам і бажає поганого. Свербіння до обіду означає, що заздрісник серед колег, а після обіду – серед друзів. Якщо груди сверблять вночі, таку людину потрібно шукати в сім'ї.
Свербить груди прикмети / фото ua.depositphotos.com

Як уникнути неприємностей

Якщо свербіж в правих грудях несе погані вісті, можна уникнути неприємних наслідків. Для цього потрібно дотримуватися деяких правил.

  1. Нікому не розповідайте про свербіж.
  2. Не користуйтеся білим рушником.
  3. Не дозволяйте нікому сідати на ваше ліжко.
  4. Не дивіться в дзеркало разом з партнером.

Сверблять праві груди - думка лікарів

Таке свербіння може бути ознакою захворювання молочної залози. Якщо свербіж супроводжується болем, висипом, виділеннями з грудей або почервонінням – варто звернутися до лікаря і зробити рентген. У жінок груди можуть свербіти під час менструації або вагітності.

Вам також може бути цікаво: