Гороскоп на 26 вересня 2021 - важливий день для роботи і любові / 1zoom.ru

Гороскоп на 26 вересня 2021, двадцятий місячний день, рекомендує всім знакам Зодіаку бути активнішими. А за справи при цьому братися рішуче і впевнено. Саме такий настрій допоможе домогтися того, чого давно хотілося, але ніяк не вдавалося отримати.

У цей день категорично протипоказані злість і зарозумілість. Проте будь-яка творчість і саморозвиток будуть даватися легко і природно.

Місяць в знаку Близнюки провокує зайву балакучість і безпричинну тривожність – але енергетика дня життєлюбна. День просякнутий любов'ю і щедрістю.

Відео дня

Гороскоп на 26 вересня: Овен

Для налагодження контактів доведеться самому робити перший крок - і взяти під контроль свою запальність. Овен сьогодні буде надмірно емоційний - тому посилювати справу алкоголем йому категорично протипоказано.

Фізичні вправи сьогодні підуть на користь не тільки тілу, але і мозку.

Гороскоп на 26 вересня: Телець

Спілкування зі сторонніми людьми буде сьогодні напружувати. Зате обстановка в родині повинна бути затишною і милостивою.

Свого язика сьогодні краще тримати на короткому повідку. Гороскоп здоров'я радить виспатися і намагатися не перевтомлюватися.

Гороскоп на 26 вересня: Близнюки

Читайте такожМісячний календар на вересень 2021: фази місячного циклу в першому місяці осеніДень вимагатиме нестандартних рішень. Перш ніж вирішувати щось остаточно, варто гарненько проаналізувати минулі вчинки, можливо, навіть зайнятися медитацією.

Для відновлення сил цю неділю варто провести на свіжому повітрі і в хорошій компанії.

Гороскоп на 26 вересня: Рак

День можуть зіпсувати скачки настрою. Краще побільше мовчати і зайнятися домашніми справами: все, що пов'язано з благоустроєм житла, пройде на ура, а ось критика колег може вийти боком.

У плані здоров'я слабке місце - хребет, його варто поберегти.

Гороскоп на 26 вересня: Лев

Нові знайомства можуть спровокувати напад недовіри, а сімейному бюджету - завдати шкоди несподівані витрати. Зберігайте обережність, але сидіти склавши руки не варто: саме сьогодні вдасться зробити гігантський крок у напрямку до свого щастя.

Гороскоп на 26 вересня: Діва

Варто взяти паузу в робочих питаннях і гарненько відпочити. Тим більше що день вкрай сприятливий для оздоровчих процедур і романтичних побачень. У тому, що стосується роботи, день підходить лише для саморозвитку і теоретичного підвищення кваліфікації.

Варто бути обережнішим із вогнем.

Гороскоп на 26 вересня: Терези

Якщо можна краще провести цей день із сім'єю або друзями – тобто присвятити його розміреному відпочинку.

У цей день не варто переїдати і взагалі – ретельно стежити за тим, що кладеш собі до рота.

Гороскоп на 26 вересня: Скорпіон

Частину своїх турбот вдасться вдало перекласти на чужі плечі. Головне при цьому – не забути висловити свою подяку, це "плюсик" не тільки в карму, але і для подальших взаємин.

Вночі постарайтеся виспатися. А сам день відмінно підходить для очищення.

Гороскоп на 26 вересня: Стрілець

Планування забирає занадто багато часу, а повільність, що спровокована довгими роздумами, дратує партнерів і колег. Тому варто відкласти справи, а на критику реагувати спокійніше і м'якше.

У цей день не варто економити на собі та своєму здоров'ї.

Гороскоп на 26 вересня: Козеріг

Толком відпочити не вийде. Але напружитися й ударно попрацювати зараз просто необхідно - інакше проект, над яким довго працювали, ризикує піти нанівець. Можливе навіть раптове відрядження.

В особистому житті, ймовірно, доведеться розставляти крапки над "і", а, може, і з кимось прощатися.

Гороскоп на 26 вересня: Водолій

Висока ймовірність зіткнутися з неприємною справою – але у Водолія вистачить сил і ресурсів для її реалізації. Можна сміливо спиратися на досвід старих друзів.

День вдалий для покупок і вирішення питань із нерухомістю. Найкраще проведення часу - на свіжому повітрі.

Гороскоп на 26 вересня: Риби

Не варто покладатися на чужі поради, всі важливі рішення краще приймати самому.

День сприятливий для піших прогулянок і подорожей. Для відновлення сил знадобляться самотність, тиша і спокій. І, бажано, - достатній час для сну.

Читайте також: