Як тлумачити сновидіння в листопаді / depositphotos.com

Місячний календар снів - потужний інструмент, який допомагає астрологам та езотерикам передбачати майбутнє. Від положення Місяця на небі залежить і ваше самопочуття, і якість ваших снів. УНІАН підкаже, як правильно розтлумачувати сновидіння в листопаді.

Раніше ми розповідали, до чого сниться колишній, а сьогодні дамо детальну характеристику місячних діб листопада.

Місячний календар снів: 1 листопада 2021 - 10 листопада 2021

Значення снів на початку місяця / фото ua.depositphotos.com

1 листопада 2021 (понеділок, 25 місячний день)

Видео дня

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Діва

У цей день, найчастіше, сняться енергетично позитивні сни. Багато з них збуваються протягом декількох днів. Якщо уві сні події були хорошими, значить, вас чекають приємні новини. Щось будуєте уві сні - до нових починань, руйнуєте - до появи заздрісників. Багато яскравих кольорів, особливо червоного, - до появи великої любові.

2 листопада 2021 (вівторок, 26 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Діва

Образи уві сні підкажуть, що відбувається у вашій підсвідомості. Якщо на ранок пам'ятаєте, що приснилося, значить, сон збудеться. Неприємні сни обіцяють проблеми в житті. Сон був пов'язаний з грошима - вам варто зайнятися своєю самооцінкою. Змінив партнер - до його вірності. Напала агресивна тварина - зверніть увагу на здоров'я.

3 листопада 2021 (середа, 27 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Терези

У цей день часто сняться віщі сни, їм варто довіряти. Сниться закохана пара - у вашому особистому житті настають зміни в кращу сторону. Дискомфорт або неприємні події обіцяють погані новини. Уві сні вас хтось образив - приділяйте більше уваги відпочинку і розслабленню.

4 листопада 2021 (четвер, 28 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Терези

Сновидіння цього дня вкажуть на проблеми в житті і можуть передбачати майбутні події. Наснилася весілля або кільце - скоро вийдете заміж. Багато яскравих відтінків - до вдалого знайомства. Уві сні зустріти старого знайомого - до зради.

5 листопада 2021 (п'ятниця, 29 місячний день)

Фаза: Молодик; Знаходиться в знаку: Скорпіон

Сни, які ви побачите в молодик, швидше за все, збудуться. Астрологи рекомендують засинати в гарному настрої. Перед тим, як заснути, можете задати питання, яке вас хвилює, вищі сили дадуть на нього відповідь. Негативний і неспокійний сон говорить про те, що вам слід бути обережніше під час прийняття будь-яких рішень.

6 листопада 2021 (субота, 2 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Скорпіон

Сновидіння другої місячної доби дадуть інформацію, яка допоможе впоратися з проблемами в реальному житті. Якщо вам сняться події або люди, яких ви уникаєте в житті, значить, цю ситуацію потрібно закрити, а не бігти від неї. Подолання труднощів уві сні говорить про те, що ви можете домогтися бажаного, тільки якщо докладете зусиль.

7 листопада 2021 (неділя, 3 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Стрілець

Все, що вам присниться в цей день, не збудеться. Потрібно звертати увагу на те, як ви себе ведете уві сні. Якщо вас давно мучить якась проблема, уві сні вам дадуть підказку, як її вирішити. Боротьба і подолання труднощів уві сні говорять про велику внутрішню силу людини.

8 листопада 2021 (понеділок, 4 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Стрілець

Зазвичай в цей день сняться яскраві сни або ті, що запам'ятовуються. Ви можете побачити події, з прийняттям рішення щодо яких зволікати не можна. Якщо вам приснилося щось плутане (волосся, клубок ниток, перехрестя), значить, потрапите в скрутне становище. Уві сні вам погано або сумно - настають зміни, на які ви не зможете вплинути.

9 листопада 2021 (вівторок, 5 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Козеріг

Сновидіння 5 місячних діб розкажуть про стан вашої енергетики. Сон був негативним - займіться своїм здоров'ям. Плакали уві сні - очистилися від негативної енергії. Наснилося агресивне тварина - знак того, що ви дуже втомилися і потребуєте відпочинку.

10 листопада 2021 (середа, 6 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Козеріг

Саме сьогодні ви можете отримати відповіді на хвилюючі питання. Перед сном задайте їх і лягайте спати в хорошому настрої. Якщо сон був хорошим, значить, перед вами відкриті всі можливості. Неприємний або лякаючий сон говорить про те, що вам потрібно зупинитися і звернути увагу на своє оточення.

Місячний календар снів: 11 листопада 2021 - 21 листопада 2021

Образи у снах в листопаді / depositphotos.com

11 листопада 2021 (четвер, 7 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Водолій

Сновидіння цього дня говорять про недалеке майбутнє. Уважно дивіться на образи і слухайте, що говорять люди уві сні. Якщо приснилися родичі - вас чекає щастя і удача. Природа уві сні на 7 місячну добу говорить про те, що ваша енергетика в нормі.

12 листопада 2021 (п'ятниця, 8 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Водолій

Все, що присниться в цю ніч, сповістить вас про прийдешні проблеми або ситуації, які доведеться вирішувати. Наснилася сім'я - вас чекає нове знайомство. Опинилися в замкнутому просторі - ви не можете прийняти обставини навколо. Якщо уві сні вас образили або зрадили - ви повинні пробачити старі образи.

13 листопада 2021 (субота, 9 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Риби

Астрологи кажуть, що цей день дуже складний енергетично, сни можуть снитися суперечливі. Якщо приснилося щось хороше - найближчим часом проблем не буде. Погане - біда з'явиться, звідки не чекали. Маленькі діти уві сні символізують майбутнє.

Читайте такжеАнгельське терпіння: знаки Зодіаку, яких складно роздратувати14 листопада 2021 (неділя, 10 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Риби

Сновидіння 10 місячного дня тісно пов'язані з сім'єю і родом. Втратити близьку людину - до сварок і розчарування. Конфлікт говорить про те, що є проблема з родичами і її потрібно вирішити. Природа уві сні натякає на погіршення стану здоров'я.

15 листопада 2021 (понеділок, 11 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Овен

Сон сьогодні говорить про те, як ви себе почуваєте всередині. Позитивні образи свідчать про гармонію і спокій. Негативні говорять про те, що ви ведете себе неправильно. Сняться тварини - звертайте увагу на поведінку. Агресія - ознака того, що у вас є таємний недоброзичливець.

16 листопада 2021 (вівторок, 12 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Овен

Часто в цей день сняться віщі сни. Якщо те, що ви побачили, було радісним, значить сон виповниться на сьомий день. Наснилося достаток матеріальних благ - пора задуматися про свій внутрішній світ. Політ уві сні говорить про те, що ви не можете знайти баланс між бажаннями і реальністю.

17 листопада 2021 (середа, 13 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Овен

Сьогодні вищі сили через сон дають вам підказку, як чинити в тій чи іншій ситуації. Якщо приснився літня людина, зверніть увагу на те, що вона говорить або робить - це рішення вашої проблеми. Дерева або інші рослини показують ваше ставлення до життя. Квітучі - ви готові до змін, ті, що в'януть - ви тонете в страхах.

18 листопада 2021 (четвер, 14 місячний день)

Фаза: Зростаючий місяць; Знаходиться в знаку: Телець

У цей день сновидіння відображають ваші здібності, які потрібно розвивати. Сприймайте образи буквально і звертайте увагу на діяльність, яка вам приснилася. Спостерігайте за собою і за своїми відчуттями уві сні.

19 листопада 2021 (п'ятниця, 15 місячний день)

Фаза: Повня; Знаходиться в знаку: Телець

Сновидіння 15 місячного дня визначають ваш внутрішній стан. Хороші сни говорять про те, що ви спокійні і гармонійні, а також швидко збуваються. Погані - вказують на проблеми, які потрібно вирішити, щоб відчувати себе добре.

20 листопада 2021 (субота, 16 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Близнюки

Астрологи рекомендують прислухатися до сьогоднішніх снів. Вони вважаються цілющими, допомагають знайти причину внутрішньої напруги або позбутися від неї. Уві сні вам покажуть слабкі сторони і пояснять, як зробити їх сильними. 

21 листопада 2021 (неділя, 17 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Близнюки

Те, що присниться сьогодні, оголить ваше реальне ставлення до життя і те, чи можете ви відпускати ситуації або переживаєте їх всередині себе. У цей день часто сняться віщі сни, збуваються на третю добу. Позитивні сни говорять про надлишок енергії, негативні - про її відсутність і стрес.

Місячний календар снів: 22 листопада 2021 - 30 листопада 2021

Місячний календар снів на листопад / pixabay.com

22 листопада 2021 (понеділок, 18 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Близнюки

Сновидіння 18 місячної доби відображають ваше сьогодення і те, як ви себе в ньому відчуваєте. Звертайте увагу на свою поведінку: якщо сон повністю повторює ваше життя, значить, ви все робите правильно. Якщо події сильно відрізняються, значить, пора щось міняти в житті.

23 листопада 2021 (вівторок, 19 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Рак

Фахівці з езотерики кажуть, що сьогоднішні сни дуже складні і важкі. Потрібно уважно їх аналізувати, щоб зрозуміти сенс правильно. Радісний сон говорить про нові можливості, кошмари обіцяють життєві труднощі.

24 листопада 2021 (середа, 20 місячний день)

Фаза: спадна Місяць; знаходиться в знаку: Рак

Перед тим, як лягати спати на 20 місячну добу, потрібно вголос вимовити своє бажання, тоді уві сні ви побачите, як можна його виконати. Зазвичай сновидіння цього дня дуже швидко збуваються. Кошмарний сон підказує, що, можливо, ви бажаєте того, що вам не потрібно.

Читайте такжеЩо найбільше люблять Скорпіони: вибираємо подарунок для осінніх іменинників25 листопада 2021 (четвер, 21 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Лев

Сни сьогодні відображають ваш внутрішній стан і ресурси. Якщо сниться щось погане, значить, ви негативно ставитеся до життя або навіть перебуваєте в кроці від депресії. Наснилося, що відчуваєте себе добре, значить, в житті теж все буде відмінно.

26 листопада 2021 (п'ятниця, 22 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Лев

Образи, побачені вами, допоможуть вирішити нагальні проблеми. Перед тим, як лягати спати, можна задати питання - отримаєте на нього відповідь. Жінка уві сні обіцяє обман, отримання грошей - великі розтрати. Якщо уві сні відбувається щось погане, а ви проходите повз - труднощі вас не торкнуться.

27 листопада 2021 (субота, 23 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Лев

Сон вкаже на проблеми в соціумі або на те, що вас насправді не влаштовує в собі. Позитивні події уві сні - на щастя, негативні - готуйтеся до проблем. Наснилась дитина - значить, скоро зустрінете нову людину в житті.

28 листопада 2021 (неділя, 24 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Діва

Сновидіння допоможуть усвідомити, наскільки ви ресурсні і чи зможете реалізувати задумане. Якщо сняться близькі родичі, значить, у вас вийде досягти поставлених цілей. Померлі рідні уві сні - ви самі заважаєте собі реалізуватися.

29 листопада 2021 (понеділок, 25 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Діва

У цей день сняться віщі сни, головне - правильно розтлумачити символіку. Сонце або будь-яке інше світло уві сні - до приємних новин. Схід, захід та інші природні явища - до великих змін. Весна - до нової любові, осінь - до згасання почуттів. Пташине гніздо або будівництво чогось - до весілля.

30 листопада 2021 (вівторок, 25 місячний день)

Фаза: Спадний місяць; Знаходиться в знаку: Терези

Енергетично дуже важкі сни, так що, і сни в цей день можуть бути важкими і незрозумілими. Для того, щоб зрозуміти, що вам приснилося, слухайте свою інтуїцію. Сприймайте сни буквально: позитивні події обіцяють приємні звістки, негативні - труднощі і зміни.

Читайте також: