Змови і прикмети на повню / depositphotos.com

Супермісяць - це астрономічне явище, коли місяць виявляється на максимально близькій відстані по відношенню до Землі. Так станеться і 13 липня - супутник буде знаходитися в 357 263 км від орбіти, а це, за астрономічними мірками, дуже недалеко. УНІАН розповість, що можна і що не можна робити в повню.

Раніше ми складали докладний місячний календар на липень 2022.

Коли повня в 2022 році в липні - дата

Фахівці кажуть, що повний місяць зійде на небі 13 липня о 20:37 за Києвом. Астрономи стверджують, що якщо небо буде ясним, то в телескоп або бінокль вдасться побачити Юпітер і Сатурн, які в цьому місяці супроводжують наш супутник. 

Відео дня

Згідно з даними езотериків, місяць опиниться в сузір'ї Козерога, а це значить, що багато людей отримають шанси від Всесвіту на те, щоб налагодити своє життя. Магічний супермісяць в липні - гарний час, щоб наводити порядок, розбиратися з накопиченими питаннями і впорядковувати своє життя.

Що можна робити в повню 2022

Рекомендації в повню 2022/ фото ua.depositphotos.com

Супермісяць в Козерозі відмінно підходить для занять творчістю і проведення часу з сім'єю. Також можна миритися з близькими, якщо ви в сварці - стабілізуюча енергетика повні сприяє цьому. Сприятливий період і для генерального прибирання, і для ревізії шафи, і для налагодження свого власного життя.

Якщо ви давно хотіли викинути все зайве з комода або голови - зараз саме час. До речі, в повню можна ворожити і, якщо ви вмієте це робити, то сміливо користуйтеся благами місячної доби.

Що не можна робити в повню 2022

Доба з 13 по 14 липня - енергетично сильний час, який може подіяти на вас по-різному. Для того, щоб уберегти себе від негативного впливу місяця, утримайтеся від:

  • сварок і образ;
  • позичання грошей;
  • робіт в саду і городі;
  • планування майбутнього;
  • різких емоційних реакцій;
  • ризикованих вчинків;
  • прийняття необдуманих рішень.

Астрологи вважають, що в цей час краще взагалі перебувати в стані балансу, намагатися мислити і діяти нейтрально, щоб не привертати зайвої уваги вищих сил.

Як притягнути до себе гроші - обряди

Що потрібно робити в повню, щоб водилися гроші / depositphotos.com

Маги і екстрасенси навперебій твердять, що саме на повню всі змови, ворожіння і обряди особливо ефективні. УНІАН пропонує два дієвих ритуали, які допоможуть залучити гроші.

Три свічки і три монети

Як зрозуміло з назви, вам знадобиться три білих свічки і три монетки однакового номіналу. Розкладіть монети трикутником так, щоб верхній кут "дивився" на місяць або місячне світло. Вимовте змову:

Вогник, як маячок, нехай фінанси призведе. Три монетки заклинаю, прибуток, гроші зазиваю. Хочу жити в достатку я, як і вся моя сім'я

Під час того, як ви будете вимовляти заклинання, запалюйте свічки і виставляйте їх на монети. Після цього задуйте їх в зворотному напрямку від того, як запалювали, і поставте на підвіконня, щоб свічки і монети "ввібрали" місячне світло. Вранці зібрати монети, покласти в гаманець і носити з собою три місяці.

Гаманець і купюра

Цей обряд підійде навіть тим, хто вперше займається подібними речами - в силу його простоти. Вам потрібно взяти будь-яку купюру і згорнути її до самого маленького розміру, який вийде. В цей час вимовити вголос:

Гроші в руки йдуть, в моєму гаманці не пропадуть. Завжди знайду я їм застосування, допоможуть достаток знайти і везіння

В кінці покласти купюру в гаманець і носити з собою постійно - вона стане оберегом і "магнітом" для фінансового потоку.

Вас також можуть зацікавити новини: