Фінансовий гороскоп на листопад / depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, які знаки Зодіаку в листопаді можуть сидіти без грошей. Даний прогноз допоможе їм підготуватися і спланувати свої витрати.

Лев

Леви захочуть вкласти кудись гроші, але це буде необдумано і імпульсивно. Не дуже своєчасні витрати принесуть цілком логічний результат - практично перед самим Новим роком Леви залишаться без грошей і фінансової подушки. 

Астрологи радять, по можливості, відмовитися від якихось дорогих придбань хоча б до 22-25 листопада. 

Відео дня

Терези

Терезам або доведеться віддавати борг, або буде потреба взяти гроші в борг. Це морально пригнічує, тому ще й настрій у цих людей буде песимістичний. 

Астрологи радять уродженцям цього знака Зодіаку переглянути свої статті витрат, щоб більше не потрапляти в подібне становище.

Стрілець

Стрільці почали на щось відкладати, але в цьому місяці у них не буде "зайвих" коштів, які можна буде скласти в скарбничку на мрію. Зірки кажуть, що останнім часом уродженці цього знака Зодіаку стали імпульсивно витрачати зароблені кошти, що заважає їм раціонально робити грошовий запас.

Водолій

Водолії в листопаді і зароблять багато, і витратять. Відбудуться якісь обставини, які залишать цих людей без грошей. Як уточнюють астрологи, обставини будуть не дуже приємними. Проблем варто чекати в період з 11 по 16 листопада. Вони можуть бути пов'язані зі здоров'ям самих Водоліїв або їх рідних. 

Нагадаємо, астролог Влад Росс попередив всю Україну про небезпеку у листопаді.

Вас також можуть зацікавити новини: