Павло Глоба дав прогноз на тиждень / фото rabstol.net

Не турбуйтеся, якщо останнім часом у вас не склалося зі справами, адже зодіакальні представники завжди можуть все виправити.

Астролог Павло Глоба назвав 4 знаки Зодіаку, для яких наступний тиждень (6-12 липня) стане початком білої смуги, пише SlovoFraza.

Близнюки

У представника зодіакального з'явився шанс виправити всі помилки минулого і розібратися з вантажем накопичених проблем і невирішених питань. Це великий обсяг роботи, але гороскоп нагороджує величезним запасом енергії та ентузіазму. Максимально сприятливою енергія виявиться до середи. Тому встигніть вирішити всі розбіжності на роботі та у сімейному колі. Щастить самотнім Близнюкам, яким астропрогноз радить частіше вибиратися з дому і зустрічатися з новими людьми. У вас є всі шанси знайти споріднену душу і створити щасливі стосунки.

Відео дня

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку пощастить у повню 5 липня - астролог

Рак

Гороскоп поспішає порадіти за знак Зодіаку Рак, який наступного тижня ступає на білу смугу удачі. Ви й самі відчуваєте вплив позитивних тенденцій, що призведе до вашої відкритості та посилення вміння розташувати до себе. Рак перетворюється на талановитого дипломата і вправного співрозмовника, здатного схилити будь-кого до своєї точки зору. Зодіакальному представнику слід користуватися цим періодом, щоб досягти більшого у кар'єрі та в особистому житті. Сміливо вирушайте на переговори й ділові зустрічі, а також знайомтеся з впливовими людьми. Не забудьте приділяти достатню увагу членам сім'ї та нарешті обговоріть всі гострі моменти з коханою людиною. Ви зможете повернути гармонію і взаєморозуміння у сім'ї.

Стрілець

Астрологічний прогноз закликає Стрільця бути сміливішими й використовувати наступний тиждень як новий старт. Ви ступаєте не білу смугу удачі, коли можна все кардинально змінити й досягти приголомшливих успіхів. Тому не сидіть склавши руки! Що робити? Перш за все, потрібно братися за справи, які повернуть смак до життя, стабільність і передбачуваність. Слід створити певний графік, в якому буде комфортно працювати. З вівторка можна братися за нові проекти, складні й цікаві завдання, які стануть для знаку зодіаку Стрілець більше викликом. Так, вам необхідно підвищувати планку і дертися вгору без страху впасти. Це ваша можливість набратися корисного досвіду й отримати безцінні знання, які призведуть до високооплачуваної посади.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким незабаром пощастить з грошима

Козеріг

6-12 липня може стати одним з найкращих і проривних періодів для знаку Зодіаку Козеріг. Зазвичай ви вкрай замкнуті й зосереджені на роботі, через що ніяк не можете налагодити гармонійні стосунки зі світом. Йдеться про спілкування, як зі сторонніми, так і з власною сім'єю. Знаку просто складно знайти спільну мову. Але гороскоп на наступний тиждень кардинально змінить ситуацію. Козеріг відчує впевненість у собі, що дозволить вам набагато простіше і швидше налагоджувати зв'язок з іншими людьми. Крім того, ви можете робити перші кроки в розвитку власного бізнесу або ж брати участь у незвичному проекті.

Раніше астролог Марина Скаді склала гороскоп на тиждень 6 - 12 липня.