Щоб оновити дизайн Соніка творці відклали прем'єру фільму на три місяці / постер

Студія Paramount Pictures представила трейлер фільму Sonic The Hedgehog, який був знятий за мотивами однойменної відеогри від компанії Sega. Стрічка розповідає про Соніка, найшвидшого їжака у всесвіті, який знаходить новий будинок на Землі. Тут Сонік заводить собі друга Тома, якого грає Джеймс Марсден («Люди Ікс»), і об'єднується з ним, щоб захистити планету від злого генія доктора Роботника (його грає неперевершений Джим Керрі) і його планів на світове панування.

Трейлер з оновленим дизайном

Спочатку фільм мав вийти в цьому місяці, але після численних скарг від фанатів, творці Sonic The Hedgehog перенесли прем'єру на 14 лютого 2020 року, щоб переробити дизайн головного героя. Перше, що звертає на себе увагу – творці збільшили очі Соніку і зробили його ноги більш худими, тим самим наблизивши персонажа до його вигляду в грі. Глядачі оцінили такий редизайн персонажа.

Перші відгуки

«Після першого трейлера це неймовірно приємно дивитися», – пише pabloku parada.

«Тепер це схоже на те, що я дійсно хочу дивитися», – говорить kat sucks.

«Я не можу повірити, що режисер дійсно прислухався до думки фанатів, взяв час на редагування і вніс такі неймовірні зміни. Тепер я бачу, які зусилля творці доклали до створення цього фільму», – ділиться емоціями Sarah Faruqui.

«Нарешті, фільм, заснований на грі, який правильно змальовує персонажа», – пише AlienFlower Queen.

«Мені подобається, що Сонік тепер вже не схожий на щура-гуманоїда», – радіє користувач під ніком Xterminator2.

Трейлер з дизайном, який розлютив фанатів

Нагадаємо, що Sonic The Hedgehog – це легендарна серія ігор компанії Sega, яка розійшлася тиражем понад 800 млн копій, тим самим поставивши франшизу в десятку найуспішніших ігрових серій за всю історію ігрової індустрії.