У грудні передплатникам PS Plus дадуть фантастичний шутер Titanfall 2 / ea.com

Традиційно компанія Sony оновлює список ігор, доступних за передплатою PS Plus кожну останню середу місяця. Лінійка безкоштовних ігор грудня повинна з'явитися тільки сьогодні ввечері, проте на польському сайті Playstation стався витік і список ігор став доступний вже зараз.

Анонс нових ігор місяця для PS Plus з'явився трохи раніше / playstation.com

Згідно з інформацією з польського сайту Playstation, у грудні передплатникам сервісу PS Plus стануть доступні безкоштовно дві гри – Titanfall 2 та Monster Energy Supercross: The Official Videogame.

Titanfall 2 — фантастичний шутер від першої особи з елементами симулятора меха. Це один з кращих шутерів поточного покоління консолей з гарним мультіплєєрним режимом і цікавою сюжетною кампанією. На агрегаторі рецензій Metacritic у гри 89 балів від критиків та 8.4 бали від гравців.

Трейлер Titanfall 2

Monster Energy Supercross: The Official Videogame — це гоночний симулятор чемпіонату Monster Energy AMA Supercross, де гравці на спортивних мотоциклах змагаються на спеціальних стадіонах по бездоріжжю. Досить посередня гра. На агрегаторі Metacritic у неї 67 балів від критиків та 7 балів від гравців.

Геймплей Monster Energy Supercross: The Official Videogame

Обидві гри стануть доступні користувачам 3 грудня. А до цього часу передплатники PS Plus можуть отримати безкоштовно японську Action/RPG – Nioh та хоррор Outlast 2.

Читайте такожPlaystation Ukraine підготувала знижки на приставки і VR-шоломи до «Чорної до п'ятниці»