Стенд гри STALKER 2 представлять вже наступного тижня в Києві / wikipedia.org

Наступного тижня, 7-8 грудня в Києві відбудеться конференція Games Gathering 2019, яка буде присвячена розробці ігор і створенню якісного ігрового контенту. На виставці буде 100 лекцій, на яких фахівці поділяться досвідом по створенню ігор, а також близько 80-ти стендів від розробників.

Організатори конференції підтвердили, що в цьому році Games Gathering відвідає студія GSC Game World – творці довгоочікуваної гри STALKER 2. Розробники «Сталкера» підтвердили цю інформацію і додали, що на своєму стенді вони влаштують розіграш призів.

«На нашому стенді на вас чекають розваги, сувеніри, фотозона та розіграші призів, включаючи Playstation 4 Pro. Косплеєри і спілкування біля затишного «сталкерского» багаття зададуть потрібний настрій. Заглядайте на пару хвилин або на весь день — будемо тільки раді», - написали розробники.

Відео дня

Крім того, автори STALKER 2 додали, що розшукують талановитих фахівців у свою команду. Так що всі бажаючі отримають шанс поповнити ряди творців однієї з найбільш значущих ігор вітчизняного ігропрому.

Нагадаємо, зараз у Humble Bundle проходить розпродаж, на якій можна придбати першу частина легендарної гри STALKER зі знижкою до 70%.