В Xbox Game Studios готові до виходу наступного покоління консолей / akket.com

Xbox Game Studios - дочірня компанія Microsoft планує випускати нові ігри кожні 3-4 місяці. Про це виданню Gamesradar розповів голова Xbox Game Studios Мет Буті.

Буті заявив, що на даний момент кожна з п'ятнадцяти внутрішніх студій працює як мінімум над одним проектом, і в компанії впевнені, що релізи будуть регулярними. Це допоможе уникнути нестачі контенту — в тому числі для консолі наступного покоління під кодовою назвою Project Scarlett. «Ми вважаємо, що цілком готові до 2020 року. Наша мета — випускати нову гру приблизно кожні 3-4 місяці. Звичайно, над таким темпом ще потрібно буде попрацювати. Жорсткого графіку не буде, але ми вже підійшли набагато ближче до таких результатів. Так що ми спокійні за 2020 рік — і за місяці перед запуском Project Scarlett, і за лінійку ігор», - зазначив Мет Буті.

Читайте такожУ грудні передплатники Xbox Live Gold отримають Jurassic World Evolution і ще три гри

Відео дня

Також глава Xbox Game Studios запевнив, що співробітники компанії роблять усе, щоб перехід з Xbox One на Scarlett пройшов без проблем — як для творців ігор, так і для покупців. «Ми хочемо, щоб ви знали, що коли ви вкладаєтеся в Xbox, то вся ваша бібліотека ігор залишиться з вами назавжди. Тому мені здається, що з Project Scarlett у нас є перевага — ми хочемо, щоб будь-яка гра з Xbox One запускалася і на Scarlett. Причому ігри не треба буде переносити на іншу ОС або інший графічний API. Це будуть просто ігри для Xbox», – підкреслив Буті.

Нагадаємо, вихід консолі наступного покоління від Xbox під кодовою назвою Project Scarlett намічений на кінець 2020 року.