Священик хотів створити сприятливе середовище для спілкування, але піддався атаці хакерів / ixbt.com

Сервер Ватикана в грі Minecraft піддався DDoS-атаці. Про це у своєму акаунті в Twitter повідомив Роберт Баллесер – священик, якому належить ідея створення сервера в Minecraft.

За словами священнослужителя, деякі користувачі постійно перепідключались до серверу, щоб викликати збій в роботі. «Я переглядав логи тестового сервера Minecraft і зауважив, що є купка людей, які постійно підключаються і відключаються, щоб заповнити слоти гравців і вбити сервер», - написав служитель церкви.

Священик Роберт Баллесер в минулому був технічним консультантом / twitter.com

Роберт Баллсер колись був технічним консультантом. Тепер же, ставши священиком, вирішив використовувати свої навички, щоб допомагати церкві спілкуватися з людьми. Для цього Роберт провів опитування в Twitter, де поцікавився, яку гру краще всього вибрати, щоб налагодити діалог з користувачами. В результаті 64% підписників проголосували за гру Minecraft. Так Роберт Баллесер вирішив запустити власний сервер Minecraft, щоб створити для користувачів сприятливе місце для спілкування. «Найголовніше, чого я хочу досягти, – це створити середовище, в якому люди зможуть самовиражатися і будувати», - зазначив священик і пообіцяв банити агресивних гравців.

Відео дня

Що таке Minecraft

Minecraft – це комп'ютерна гра в жанрі пісочниці, де користувачі можуть проявляти свої творчі навички, будувати будинки і навіть цілі міста. Завдяки своєму унікальному геймплею Minecraft отримав велику популярність не тільки серед геймерів, але і серед неігрового співтовариства. Експерти неодноразово підкреслювали, що в процесі гри Minecraft користувачі отримують навички програмування, інженерної справи, архітектури і математики.