В Battlefield V з'явиться культова локація з першої частини ігрової серії / скріншот

Студія Dice показала нову мапу для шутера Battlefield V. Нею виявилася оновлена локація «Острів Уейк» з Battlefield 1942 – першої гри у франшизі.

Трейлер локації «Острів Уейк»

За словами розробників, саме ця мапа стала першою локацією для оригінальної Battlefield, яка вийшла у 2002 році. Тепер же студія вирішила повернутися до неї, вдвічі збільшивши масштаби мапи, щоб поліпшити ритм битв.

Що таке Battlefield V

Battlefield V – це мультиплатформенна комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи. Сюжет Battlefield V розбитий на невеликі розділи, які розповідають історії про простих людей, що потрапили в суворі бої Другої Світової війни. Мультіплеер підтримує до 64 гравців. У грі представлено кілька нових багатокористувацьких режимів, у тому числі «безперервний» режим кампанії Tides of War, Firestorm та Grand Operations. Режим Grand Operations - це розширення режиму «Операції», введеного в попередній грі серії. У цьому режимі основна увага приділяється матчам, які проходять через декілька етапів, для імітації кампанії реальної війни. Геймплей Battlefield V зосереджений на командній взаємодії гравців.

Локація «Острів Уейк» стане доступна 12 грудня.