Анонсовано новий сезон серіалу "Кріпосна" / instagram.com/kriposna_serial

Актриса Ксенія Мішина, яка зіграла жорстку поміщицю Лідію Шефер у популярному серіалі "Кріпосна", розповіла, що в новому сезоні головна героїня Катерина повинна зустріти нове кохання.

"Мені здається, [Жадана вбили] для того, щоб Катя зустріла своє нове кохання. Я думаю, що так. Але, тим не менше, я бачу, як глядачі на це реагують, як тепло вони сприйняли цього персонажа, тому я підтримую флешмоб #жаданживи і, сподіваюся, що якось їхня історія продовжиться", - сказала Ксенія Мішина в ході прес-конференції на Tochka.net.

Читайте такожNetflix випустила перший трейлер до фільму "Пуститися берега" (відео)

Відео дня

"Може, недовго, а, може, взагалі її не буде, але, тим не менш, якщо вона буде, то я бажаю якогось яскравого класного завершення, розкриття цієї історії. Може, щось і вийде у нього з Катериною", - додала актриса.

Раніше шоуранер серіалу Тала Пристаєцька розкрила подробиці третього сезону в ході прес-конференції на Tochka.net.

Вона дала надію шанувальникам, що персонаж Андрія Жадана, який став улюбленцем глядачів, виживе й з'явиться в третьому сезоні.

Глядачі також зможуть побачити у третьому сезоні жорстоку поміщицю Лідію Шефер, яку зіграла харизматична Ксенія Мішина. Але от чи воскресне вона, чи це будуть спогади - секрет.

Історія Наталі Дорошенко, яку зіграла Анна Сагайдачна, що нещодавно стала мамою, не завершилася у другому сезоні, тому у продовженні вона точно з'явиться.