Фото / REUTERS

Репер Емінем, який здивував своєю появою на церемонії вручення премії «Оскар» в ніч проти 10 лютого, розповів, чому зважився виступити через 17 років після присудження йому статуетки.

Про це пише Variety.

Читайте такожЕмінем вчергове побивши власний рекорд зі швидкості читання ріпу (відео)Емінем виконав свою відому пісню Lose Yourself (фільм «8 миля»), яка у 2003 році отримала Оскар. Тоді і нині він залишається єдиним репером, який взяв цю нагороду. Але річ у тім, що того дня він навіть не прийшов на церемонію, а відправив за статуеткою свого помічника.

І ось через 17 років після тріумфу Емінем все-таки приїхав на «Оскар» і виконав свою переможну пісню. При цьому його виступ тримався у строгому секреті, і навіть була домовленість, що, якщо ЗМІ дізнаються про нього, репер має право скасувати свою появу на церемонії.

«Я подумав, що, оскільки у мене не було можливості з'явитися минулого разу, то це буде круто. Тоді я навіть не думав, що у мене є шанс виграти, і ми тільки но виконали Lose Yourself на «Греммі» за пару тижнів до «Оскара», тому не думали, що це хороша ідея. Крім того, в той час, коли я був молодшим, я, насправді, не відчував, що таке шоу мене зрозуміє. Але потім, коли я дізнався, що виграв, то подумав: «Це безумство!» Це показує, наскільки справжньою та реальною є ця нагорода, коли ти не з'являєшся і все одно виграєш її», – сказав він.

За його словами, тієї ночі у 2003 році він був удома разом з донькою. Дівчинці вранці треба було рано вставати, тому артист ліг спати та навіть не дивився «Оскар».

Раніше УНІАН публікував самі яскраві вбрання церемонії вручення Оскара 2020.