Хветкевич залишив шоу "Холостячка" / фото instagram.com/diveeasy

Учасник другого сезону шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич прокоментував свій виліт з проекту після 10 випуску.

На своїй сторінці в Instagram екс-претендент на серце Злати написав, що "будь-який кінець - це початок".

Читайте такожЙмовірний переможець "Холостячки" зі Златою Огнєвіч "спалився" в мережі (відео)"Це було маленьке життя всередині життя. Чи легко мені було прийняти мій відхід? Блін, дуже нелегко! Емоційний удар, до якого неможливо бути готовим", - поділився Андрій.

Відео дня

За словами чоловіка, він пішов з новими відкриттями про себе і з вірою в справжнє кохання. Він подякував Златі за її відкритість, чесність і жіночність.

"Також я вдячний всім хлопцям, команді проекту за позитив, професіоналізм, людяність", - додав Хветкевич.

Нагадаємо, на церемонії троянд після 10 випуску і знайомства з батьками чоловіків Злата Огнєвіч вирішила відправити додому Андрія Хветкевича.

"Знайомство з твоїми рідними було неймовірним і дуже зворушливим. У тебе неймовірна мама, вона попросила не робити тобі боляче. Я розумію, що чим далі, тим глибше і сильніше почуття. Я не зможу відповісти тобі взаємністю. Пробач", - сказала "холостячка" і попрощалася з Андрієм.

"Сумно йти, звичайно, не хочеться. Я відкривався, і це класні відчуття. Я теж знайду своє щастя, але просто не тут", - сказав Хветкевич.

Вас також можуть зацікавити новини: