Свечкоренко залишив шоу "Холостячка-2" / фото СТБ

У шостому ефірі проекту "Холостячка-2" його залишив фаворит Злати Огнєвіч психолог Роман Свечкоренко. Виявилося, що чоловік досі не розлучений.

На церемонії троянд "холостячка" не дала роману троянду і відправила його додому завершити шлюборозлучний процес, а лише після цього повернутися на проект.

Крім того, вся правда про те, що Свечкоренко досі одружений, спливла під час проходження ним поліграфа на шоу. На своїй сторінці в Instagram він зазначив, що це був не найприємніший процес.

Відео дня

Читайте такожУчасники "Холостячки" прокоментували виліт з шоу в шостому випуску (фото)"Чому мені було неприємно? Я не боюся обговорювати свої минулі стосунки. Я не хочу їх обговорювати! Я не з тих людей, хто буде після сварок/розставання приходити до друзів і до дівчат, розповідати, який мій партнер хріновий. Навіть якщо мій партнер не поганий, я все одно не буду обговорювати своє особисте! Мої стосунки - це мої відносини, минулі вони, теперішні або майбутні, я не повинен їх з кимось обговорювати, тим більше коли це роблять під дулом поліграфа і показують на всю країну",-заявив Рома. 

За його словами, поліграф був зайвим, це - нахабне вторгнення в його кордони. 

"Я відповідав на запитання, які мені ніколи не ставила Злата! Навіщо, якщо їх можна поставити прямо мені, і я на них відповім", - додав екс-учасник "Холостячки-2".

Також він відповів на закиди шанувальників шоу в тому, що він поводився дуже агресивно, не як психолог, при розмові зі Златою після проходження поліграфа.

"Тим, кому потрібно, я допоможу завжди й буду корисним. А кому не потрібно, кнопка "відписка" і всього хорошого. Досить агресивно я відповів, як для психолога?"- підсумував Свечкоренко.

Як повідомляв УНІАН, в шостому ефірі шоу "Холостячка-2" одразу три учасники залишили шоу - Роман Свечкоренко, Вінченцо Дулепа і Влад Ясько.