Кого "холостячка" Огнєвіч вижене з шоу після 9 випуску? / фото СТБ

У п’ятницю, 12 листопада, о 19:00 стартував 9 випуск проекту "Холостячка-2", в якому чоловіки знайомлять Злату Огнєвіч зі своїм життям.

Побачення у 9 випуску шоу "Холостячка-2"

Перше побачення у Злати було з Андрієм Задворним, він познайомив "холостячку" зі своєю донькою та колишньою дружиною. Дитина одразу пішла на контакт з Огнєвіч, спілкування вийшло дуже легким та невимушеним.

Побачення Злати з Андрієм Задворним / фото СТБ

Потім Макс Тарапата привіз Злату до свого будинку й сказав, що це їхній з нею дім. "Холостячка" розгубилася після цих слів й не знала, як реагувати. Також Максим показав дівчині проект їхнього майбутнього будинку.

Відео дня
Злата поцілувалась з Тарапатою / фото СТБ

Третє побачення в Огнєвіч було з Андрієм Хветкевичем, він влаштував їй справжній Новий рік з мандаринами та катанням на ковзанах. Вони навіть загадали бажання під бій курантів.

Хветкевич влаштував Огнєвіч новорічну казку / фото СТБ

Й останнє побачення у "холостячки" було з Дмитром Шевченком. Він запросив дівчину до Львова, де вони проїхалися містом на ретро-авто. Чоловік подарував Златі величезний букет.

Хто залишив шоу "Холостячка-2" у 9 випуску

Після 9 випуску проекту "Холостячка" від 12.11.2021 року Злата Огнєвіч вирішила не відправляти нікого додому. Таким чином, у шоу залишаються:

  • Дмитро Шевченко
  • Андрій Задворний
  • Макс Тарапата
  • Андрій Хветкевич

Як повідомлялося, Олег Плахотнюк залишив шоу "Холостячка-2" після восьмого випуску. "Останні дні ти активно проявлявся як чоловік. Я зрозуміла, що не готова бути твоєю жінкою. Вибач, у мене немає для тебе троянди", ― сказала Огнєвіч і попрощалася з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: