Ліза Кондрашевська розповіла про ситуацію на "Холостяку" / Фото - aloe__girl, instagram.com

Круп'є Ліза Кондрашевська, яка в сьомому випуску покинула шоу "Холостяк", розповіла про своє спілкування з Алексом Топольським. Виявилося, саме у неї був перший поцілунок з головним героєм, проте цього не показали в ефірі, оскільки цілувалися вони за кадром. 

Ось що написала Ліза у своєму блозі:

"Пам'ятаєте моє перше індивідуальне побачення? Коли ми провели гостей і залишилися з Алексом удвох, спілкувалися на дивані, була дуже романтична атмосфера... В якийсь момент мені здавалося, що ось-ось і він мене поцілує. Але мені було дуже ніяково, це інтимний момент і робити це на камери, коли на тебе дивиться вся знімальна група... Мене це бентежило. Що ви думаєте? Алекс мене проводить до дверей, ми виходимо з кадру. І він мене цілує! Без язика (слава Богу), але кілька разів поцілував у губи". 

Дівчина уточнила, що Топольському за це "влетіло", оскільки він не має права навіть розмовляти з учасницями поза знімальним майданчиком. 

"Але я була дуже рада, що мій маленький поцілунок був першим і я не лизалася з ним після інших. Справді, я пишаюся собою. Для мене це все ж неприйнятно, навіть в рамках проекту", - резюмувала круп'є. 

Ліза також додала, що вважає свою участь у романтичному проекті "Холостяк" хорошим досвідом. 

Холостяк-12: хто переміг

Фінал сезону показали 13 січня. В останньому ефірі Топольський обирав між Сашею Мудрою і Катею Лозовицькою. Перемогла Катя. Соцмережі відреагували на це неоднозначно.

Вас також можуть зацікавити новини: