Леся Нікітюк порадувала шанувальників новими фото з відпочинку на Мальдівах / фото УНІАН

Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк продовжує радувати шанувальників фотографіями з відпочинку на Мальдівах.

Цього разу Леся Нікітюк на особистій сторінці в Instagram опублікувала фото, на якому вона позує у морі в білій мокрій футболці й ніжному купальнику.

"Третій лакшері-готель під час мого історичного перебування на Мальдівах! Тут все дуже круто, всі пересуваються на велосипедах, як говориться, ви розслабляєтеся, ваші м'язи в тонусі! Фото з велосипедом потім, а я поки в підводному світі", - написала Нікітюк у підписі до знімками.

Відео дня

На іншому знімку Леся Нікітюк лежить на пляжі в купальнику та шортах в оточенні фруктів і вина.

Підписники відомої телеведучої хвалять її фігуру, відзначаючи апетитні форми. "Попа що треба", "Ви красуня! Везе вам, природа супер. Море, повітря, сонце", "Вау, вид на мільйон", "Леся, ти прекрасна, як завжди", "Попка ягідка", "Леся, твоя попа затьмарила всіх дівчатведучих  Орла і Решки!", "Леся ти молодчинка...продовжуй в тому ж дусі!", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше УНІАН повідомляв, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк на своїй сторінці в Instagram розповіла своїм підписникам, що мрії збуваються. Із засніжених українських гір вона вирушила на сонячні Мальдіви. І вже встигла поділитися з шанувальниками новими фото з відпочинку на Мальдівах.