Одна зі співробітниць театру розповіла, що Домінго намагалися не залишати наодинці з молодими жінками / pravda.ua

Співачка Анджела Вілсон і ще 10 жінок, імена яких не називаються, звинуватили оперного співака Пласідо Домінго в домаганнях.

Читайте такожЗ актора Кевіна Спейсі зняли звинувачення в сексуальних домаганняхЯк передає Snob, Вілсон працювала з Домінго у 2000 році в Вашингтонській опері.

За її словами, перед одним із виступів тенор схопив її за груди в гримерці. Інші жінки звинуватили співака ц дотиках без дозволу, спробах несподівано поцілувати їх в губи, дзвінках пізно вночі та нав'язливих запрошеннях на зустрічі.

Відео дня

Одна зі співробітниць театру розповіла, що Домінго намагалися не залишати наодинці з молодими жінками, а на корпоративи звали його дружину Марту, оскільки при ній він поводився «добре».

Жінки вирішили розповісти про домагання Пласідо Домінго після того, як вийшло перше розслідування про співака у серпні.

Як повідомляв УНІАН, вісім співачок і танцівниця звинуватили тенора в тому, що він періодично приставав до них. Сам він усі звинувачення заперечує.

Після виходу матеріалу в США скасували два виступи співака. Оперний театр в Лос-Анджелесі, до керівництва якого входить Домінго, проводить власне розслідування.